Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever AD Groene Hart vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever AD Groene Hart

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever AD Groene Hart - Alphen aan den Rijn

Een fijne plek om te werken. Een redactie waar doorzettingsvermogen, journalistiek vakmanschap, humor en respect voor elkaar belangrijk zijn. Ben jij een echte netwerker en voel jij je thuis in de regio Gouda, Alphen aan den Rijn of Woerden? Spreekt dit je aan? Lees dan verder.

Wie zijn wij

Het Groene Hart is een bijzonder deel van de Randstad waar drie steden domineren, maar het platteland ook een belangrijke rol speelt. Waar grootsteedse problemen worden afgewisseld met kleinstedelijke zaken. In het Groene Hart draait de economie op volle toeren en woont een dwarsdoorsnede van Nederland. Een unieke plek dus waar je als verslaggever alleen maar van kan dromen: hier kun je werkelijk alles tegenkomen. We laten ons niet leiden door de waan van de dag, maar we zijn ook niet van gisteren. We analyseren heel goed hoe onze verhalen door onze lezers worden gewaardeerd. Cijfers zijn belangrijk, maar we gaan ook wel zorgvuldig met ze om.

Wij weten dat goede verhalen meestal ook goed worden gelezen. Ons streven is om elke dag zo’n groot mogelijk publiek te bereiken met verhalen die er toe doen. De nieuwe collega kan meteen aan de slag. Onze redactie is er een om trots op te zijn; een redactie van betrokken vrouwen en mannen die van deze regio en van hun vak houden. De redactie staat in Alphen aan den Rijn, maar het eigenlijke werkgebied is zo'n 150.000 ha groot.

De ideale kandidaat

Onze nieuwe collega heeft al ervaring in de journalistiek, maar vindt het ook tijd voor iets nieuws. Een nieuwe werkkring, misschien een ander medium. De journalistiek van AD Groene Hart zou dat kunnen zijn. We zoeken een collega die het volgende in huis heeft;

  • aantoonbare ervaring met schrijven, interviewen en het maken van journalistieke keuzes;
  • met ons op zoek gaat naar de beste verhalen over de regio Gouda, Alphen en Woerden;
  • open staat voor nieuwe vertelvormen en nieuwe media.

 

AD Groene Hart is onderdeel van DPG Media, Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

We bieden jou

  • Een dienstverband van 38 uur met standplaats Alphen aan den Rijn.
  • Een salaris conform de cao voor Dagbladjournalisten.
  • 8 procent vakantiegeld, 4 procent persoonlijk budget.
  • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen via Mijn Campus.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen.

Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Spreekt dit je aan? Is het tijd voor die stap in je carrière? Solliciteer hier. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Renske Baars, nieuwschef van de redactie r.baars@ad.nl of 0615825438.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.