[Vacatures] Springbok zoekt een Marketing analytics specialist

[Vacatures] Springbok zoekt een Marketing analytics specialist

Springbok is per direct op zoek naar een:

Marketing analytics specialist in Den Bosch

We make good brands grow big, and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat dit is waar merken het verschil kunnen maken. Zij hebben de macht en kennis om ons dagelijks leven te verbeteren door hun producten en diensten.

Wij willen onze klanten helpen meer te doen dan alleen winst maken. Als onderdeel van Springbok speel jij hierin een essentiële rol! 

Please note: The Dutch language is mandatory for this position.

…Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. Je gaat je bezighouden met: 

  • Het uitvoeren van periodieke en ad hoc analyses in big data of website- en web statistieken en het vertalen van grote hoeveelheden data naar actiegerichte inzichten. 
  • Het ondersteunen van klanten bij het stellen van relevante KPI`s en targets als basis voor groei.
  • Het opzetten en onderhouden van dashboards om de data op een voor de klant aantrekkelijke manier te visualiseren.
  • Het implementeren en beheren van geadviseerde metingen, datastromen & optimalisaties met behulp van Javascript, SQL, Python of andere programmeertalen.
  • Het bedenken en optimaliseren van datastromen met behulp van cloud infrastructuren.
  • Het begeleiden van implementaties van analyse tools, zelfstandig of met een collega.

 

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is.

  • Aanvaller Of Keeper - Aanvaller. Pro-actief is your middle name. Jij wilt vooruit en neemt graag de leiding. Ook in het contact met klanten.
  • Nieuwe terreinen verkennen Of “We doen het altijd al zo, dus het is goed” - Ontdek je innerlijke Christoffer Columbus. Jij bent een echte ontdekker en wilt graag nieuwe dingen leren. Je bent nieuwsgierig tot op het bot.
  • SolosportOf Teamsport - Teamsport. Jij werkt graag in teamverband. Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships!


HTML, CSS & GTM:

Wait what?! Nooit van gehoord! Of Front-end programmeertalen & een tool waarmee je snippets van code of tracking pixels (tags) op je website kunt plaatsen - 2 natuurlijk. Je hebt al (enige) kennis van Google Analytics, Tag manager en HTML, CSS, Javascript en/of Python. Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding in Marketing Analytics.

Nieuwe collega's die bijdragen aan een meer diverse werkomgeving beschouwen wij als een verrijking van ons bureau en ons werk.

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals HEMA, JBL, Rituals, de Efteling, KPN en Renault.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

 

 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.