Vandebron lanceert Ik ben voor campagne met Jennifer Hoffman

Vandebron lanceert Ik ben voor campagne met Jennifer Hoffman

"Ik ben vóór! Voor 100 procent groene energie écht uit Nederland." Met deze woorden trapt Jennifer Hoffman de campagne van duurzaam energieplatform Vandebron af. Ze maakt zich zorgen over hoe we de aarde achterlaten voor huidige én volgende generaties. Vandebron wil met deze campagne laten zien dat je door te kiezen voor groene energie van Nederlandse bodem zelf een steentje bij kunt dragen aan een betere wereld.

Energietransitie in stroomversnelling

De energiesector kampt met enorme uitdagingen, de energietransitie brengt grootse vraagstukken met zich mee, gasprijzen bereiken recordhoogtes en gas tekorten dreigen voor deze winter. Willen we erger voorkomen en de aarde leefbaar houden voor huidige én toekomstige generaties, dan is het hard nodig om zo snel mogelijk het tij te keren en over te stappen op duurzame energiebronnen. Met de campagne wil Vandebron consumenten stimuleren om heel bewust voor goeie energie te kiezen. 

Mart Vonk, hoofd marketing bij Vandebron: "De huidige gascrisis is hét moment om kritisch te kijken naar de fossiele energieverslaving van Nederland. Het is belangrijk dat we ons realiseren dat deze extreme marktomstandigheden het pijnlijke gevolg zijn van de veel te langzame omschakeling naar duurzame energiebronnen. Maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, zetten we ons juist vol in vóór positieve verandering. De sleutel ligt in de slimmere inzet van technologie, gekoppeld aan 100% groene wind-, bio- of zonne-energie van Nederlandse bodem."

Missiegedreven beweging

Jennifer Hoffman sloot zich in 2014 aan bij het missiegedreven Vandebron en was al eerder te zien in campagnes. Jennifer Hoffman: "Als het om klimaatverandering en de energietransitie gaat maak ik me zorgen. Grote energieleveranciers zouden veel harder moeten lopen om hun positieve impact te vergroten en het kan een stuk eerlijker, duurzamer en transparanter. Het is toch niet goed te praten dat we nog steeds gebruik maken van fossiele brandstoffen, terwijl duurzame opties als wind-, bio- en zonne-energie voor handen liggen? In mijn dagelijks leven kies ik elke dag heel bewust voor duurzame merken die de wereld iets mooier maken. Op deze manier kan ik als individu bijdragen aan de oplossing, op een positieve manier!"

Credits:

Opdrachtgever: Vandebron | Verantwoordelijke: Isabelle Cannoo, Mart Vonk, Margo van Gils | Concept: Wefilm Concepts | Creatief directeur: Roel Welling | Creatief: Beer ten Kate, Patrick van Haperen | Strateeg: Ruben Cusell | Client lead: Raoul Oei | Regisseur: Tom Rijpert | Productie: Noor de Rijke | Foto: Bram Schilling | Edit: Nick Rozenberg | Grading: The Compound

www.vandebron.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.