Marketing Report
VDS Custom Media maakt glossy relatiemagazine voor Girav met Jasper Cillessen nieuws

VDS Custom Media maakt glossy relatiemagazine voor Girav met Jasper Cillessen

VDS Custom Media, onderdeel van VDS Publishers, onder andere uitgever van TopGear en JFK, heeft deze maand een custom-project voor Girav afgerond.

Voor Girav maakte de JFK-redactie opnieuw een glossy relatiemagazine in een oplage van 85.000, dat speciaal bedoeld is voor de klanten van Girav. Girav kennen we al meer dan 10 jaar als het merk van de perfect zittende T-shirts, die verkrijgbaar zijn in maar liefst 17 maten. Inmiddels ontwikkelt Girav zich steeds meer als hét merk voor bovenkleding van mannen, want naast T-shirts maken ze ook polo’s, overhemden en andere sportshirts. Deze online fashion-speler heeft als doelstelling om een lifestyle om het merk heen te creëren. Voor deze uitgave van het relatiemagazine werd exclusief samengewerkt met doelman Jasper Cillessen, Girav-klant van het eerste uur.

Paul Laurey, commercieel directeur VDS Custom Media, stelt tailormade producties samen voor klanten vanuit de expertise van JFK en TopGear. Door onze ervaring met deze merken zijn wij thuis in de business van onze opdrachtgevers en weten we de communicatiedoelstellingen als geen ander te realiseren in de look & feel van de doelgroep. Zonder onszelf te veel op de borst te willen kloppen: automotive, fashion en mannen-lifestyle zitten in het DNA van VDS Custom Media.

www.vds-publishers.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.