Marketing Report
VIA lanceert logo, huisstijl en website

VIA lanceert logo, huisstijl en website

Na de officiële fusie tussen brancheverenigingen IAB Nederland en VEA presenteert het brancheplatform VIA zijn logo, huisstijl en website. VIA-logo, een ontwerp van Jacques Koeweiden en Paul Postma, symboliseert de veerkracht en groei waar het platform voor staat. 

Eind vorig jaar maakte de branchevereniging bekend dat de naam VIA meer is dan een samensmelting van twee afkortingen.

Wendy Pouw, directeur VIA: “De naam en het logo zijn verfrissend en staan symbool voor onze ambitie en visie dat verbinding de motor van vooruitgang is. VIA is het netwerk dat de hele marketingketen verbindt en waarin plaats is voor data, media, creatie en technologie en voor iedereen in de branche. Van CEO’s tot starters en van professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame- en communicatiebureaus en ad-techplatforms tot exploitanten en uitgevers.”

Marion Koopman, bestuursvoorzitter: “Nu het logo, de huisstijl en de website staan, zijn we klaar om onze ambitieuze plannen aan de markt te presenteren. Dit is een combinatie van het verder ontwikkelen en uitbouwen van de sterke activiteiten vanuit beide verenigingen en het ontplooien van initiatieven. Dat doen we op inhoudelijk en menselijk vlak, samen met onze leden en het bestuur. We richten ons op zeven kernportefeuilles: Strategie & Consument, Creativiteit, Media & Commerce, Data, Tech & Privacy, Next Gen Talent, Business Acceleration en Communicatie. Ik heb er veel zin in.” 

www.vianederland.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.