Viduate beste video-bureau Emerce100

Viduate beste video-bureau Emerce100

Video-agency Viduate, onderdeel van creative digital agency Happy Horizon, scoort een nummer één notering in het Emerce100 imago-onderzoek. Viduate wist zes en een half van de zeven sterren te bemachtigen in de categorie ‘Videobureaus’ en pakt daarmee de eerste plaats in deze categorie. Naast deze score van Viduate, eindigt Happy Horizon, waar Viduate onderdeel van is, hoog in een aantal andere categorieën. Twee andere labels van Happy Horizon, waaronder Energize en Vertigo 6 scoren ook hoog.

Trots op de nummer 1 positie

Tim Viergever, managing director bij Viduate: "Al een aantal jaar schommelen we zo rond de 1e en 2e plaats. We hebben afgelopen jaar nog een stapje extra gezet en nu een prachtige eerste plaats weten te pakken. Dat is een mooie bevestiging dat we goed werk leveren en dat klanten tevreden zijn. Deze waardering komt ook mede voort uit alle toffe projecten die we als onderdeel van Happy Horizon voor onze gezamenlijke klanten oppakken. Daarom ook een compliment naar de rest van de Happy Horizon groep en alle labels die ook hoog eindigen!"

Topscores bij labels uit de Happy Horizon groep

Bedrijven uit de Happy Horizon groep scoren goed in de Emerce100 2024. Niet alleen Energize eindigt op de tweede plaats in de categorie ‘Digital Agency online campaign’, ook Vertigo 6 staat op plek twee (6 uit 7) in de categorie beste ‘Social en Content Bureaus’. Happy Horizon scoort zelf een aantal mooie posities. In de categorie ‘Digital Marketingbureaus groot’ bemachtigt het een 2e plek. En in de categorie ‘E-commercebureaus’ een derde plaats. Als ‘Bureaugroep’ scoort Happy Horizon tevens een derde plaats.

Voor de negentiende editie van de Emerce100 werkte de Emerce redactie opnieuw samen met het onderzoeksbureau Motivaction. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Ongeveer duizend bedrijven zijn beoordeeld op een zevenpuntsschaal in tientallen verschillende online rubrieken. De uitkomst is een erkenning voor winnende deelnemers, maar dient ook om consumenten te informeren over de bedrijfskwaliteit van deelnemers.

De beoordeling werd gegeven door vakmensen werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Deelnemende bedrijven werden onderverdeeld in verschillende categorieën en beoordeeld op meerdere richtlijnen waaronder ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Daarnaast werd ook de Net Promoter Score (NPS) meegeteld, die laat zien in hoeverre de beoordelaars een bedrijf zouden aanraden aan vrienden of collega’s. Uiteindelijk werd een maximale score verkregen op basis van een zevenpuntsschaal.

www.viduate.com

www.vertigo6.nl

www.energize.nl

www.happyhorizon.com

www.emerce.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] LEQUAL zoekt een Purchase Manager

12-07-2024 | 09:36:00
LEQUAL is per direct op zoek naar een Purchase Manager -32 – 40 uur 

Carola La Grouw-Hromadka Managing Director CF Report

10-07-2024 | 14:34:00
Na bijna elf jaar heeft Pieter Koenders de leiding van CF Report overgedragen aan Carola La Grouw-Hromadka.

Happy Horizon genomineerd voor twee European Paid Media Awards

04-07-2024 | 09:51:50
De campagnes voor LOAVIES en Warner Music Benelux maken kans op een award.

Vortex Agency verzorgt social media voor GUM

28-06-2024 | 08:41:32
Vortex Agency, onderdeel van Happy Horizon, gaat aan de slag als socialmediabureau voor mondverzorgingsmerk GUM.

Happy Horizon sponsor van CMOtalk op BNR

19-06-2024 | 10:51:00
De keuze voor CMOtalk komt voort uit de gemeenschappelijke doelgroep en relevante content die Happy Horizon terugziet bij het programma. 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.