Marketing Report
Wavin in zee met Het PR Bureau

Wavin in zee met Het PR Bureau

Wavin werkt voortaan samen met Het PR Bureau. Het bedrijf opereert wereldwijd en is actief in kunststof leidingsystemen en wil verder uitgroeien tot thought leader op het gebied van toekomstbestendige steden.

Belangrijke thema’s hierbij zijn extreme weersomstandigheden, watermanagement, riolering, slim bouwen en groenvoorzieningen in de stad. Het PR Bureau werkt samen met Wavin aan het zichtbaar maken van impactvolle verhalen, zowel binnen Nederland als pan-Europees.

Emiel van den Boomen, marketing-communicatiemanager bij Wavin: “We hebben er ontzettend veel zin in om samen met Het PR Bureau campagnes te lanceren en de wereld kenbaar te maken dat Wavin zich inzet voor het bewerkstelligen van de leefbaarheid van steden over de hele wereld. Als Wavin willen we inspireren met wat er technisch mogelijk is. Daar hebben we de producten voor maar die staan niet centraal in de verhalen die we vertellen. Dus verwacht geen technische content vol vakjargon, maar verhalen over mensen die samen wonen, werken en leven en die willen weten wat zij vandaag kunnen doen om hun wereld morgen beter te maken.”

Camiel Overgaauw, accountverantwoordelijke bij Het PR Bureau: “Wavin is een prachtig bedrijf met Nederlandse wortels en een enorme legacy als het gaat om innovatie. In de jaren vijftig waren zij al pionier toen zij als eerste ter wereld de kunststof leidingen introduceerden. Dat was een revolutie omdat ze beter, lichter en duurzamer waren dan alle varianten daarvoor. Als het gaat om het bouwen en inrichten van resilient & future proof cities hebben zij de wereld veel te bieden. Wij gaan dat onder meer met storytelling en activaties zichtbaar maken.”

www.wavin.com
www.hetprbureau.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief