Marketing Report
Wybe Sallows stapt over van WPP naar CODE D'AZUR

Wybe Sallows stapt over van WPP naar CODE D'AZUR

Wybe Sallows keert als Strategy Director terug bij CODE D'AZUR na twee jaar werkzaam te zijn geweest bij J. Walter Thompson. Daar werkte hij onder andere met merken zoals ING, Opel en Heineken International.
 
In zijn functie is hij strategisch verantwoordelijk voor het groeiende klantenpakket van CODE D’AZUR en zal hij zich toespitsen op het helpen realiseren van de internationale groei-ambities. Daarnaast blijft hij actief als oprichter van ADNIGHT, Effie en Webby jurylid en in de raad van advies van jongerenorganisatie RAUW.

Naast de uitbreiding van het strategische team, versterkt CODE D’AZUR haar disciplines over de gehele linie, waaronder Lucas Berghoef als Digital Designer en Floris van de Weg als Account Director. Floris van de Weg werkte eerder bij INDIE en BSUR.
 
Michiel Meiberg, Managing Director van CODE D’AZUR: "Voor een stabiele groei is het belangrijk om een goede mix van ervaring en talent te waarborgen binnen de organisatie. In dit kader zijn we enorm blij met deze versterkingen."

www.codedazur.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.