Marketing Report
Youbahn schakelt Marcommit in voor pr en content nieuws

Youbahn schakelt Marcommit in voor pr en content

Youbahn, een uitzendplatform voor flexibel werk, werkt per 1 augustus samen met pr- en contentmarketingbureau Marcommit. Het belangrijkste doel van de samenwerking is om Youbahn te positioneren als thought leader op het gebied van flexibel werken met zekerheid. Daarnaast zet Marcommit zich in om de brand awareness van Youbahn te verhogen.

Ard Huininga, CEO bij Youbahn: “De maatschappelijke en politieke discussie rondom het sociaal akkoord voor zzpers is op dit moment relevanter dan ooit. Wij willen daar als merk graag op inhaken en laten zien dat het met ons uitzendplatform mogelijk is om te werken op een manier die past binnen het arbeidsrechtsysteem. In Marcommit hebben we de partij gevonden die ons gaat helpen om Youbahn op de kaart te zetten. Ik heb alle vertrouwen in een mooie en succesvolle samenwerking.”

Maartje Grossouw, Managing Director bij Marcommit: “Youbahn heeft als vernieuwer in de uitzendwereld in relatief korte tijd grote stappen gezet binnen de branche. Ik ben dan ook heel trots dat wij gaan bijdragen aan het bouwen en versterken van de autoriteitspositie en naamsbekendheid van dit mooie merk. Aan ons de taak om de heldere en sterke boodschap van Youbahn onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Een uitdaging waar we ons maar wat graag voor inzetten.”

www.marcommit.nl
www.youbahn.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.