Marketing Report
ZB Communicatie Content wint bureaupitch Sociaal-Economische Raad nieuws

ZB Communicatie Content wint bureaupitch Sociaal-Economische Raad

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft na een pitchtraject gekozen voor ZB Communicatie Content als strategisch contentmarketingbureau. ZB gaat in co-creatie met de SER de strategie, creatie en productie van print en digitale media verzorgen.

Dafna Holtzer, teamleider Contentmanagement bij de SER: "ZB slaagde erin een creatief-strategische aanpak te presenteren die aansluit bij onze crossmediale ambities. Ze hebben in hun voorstel laten zien dat ze het sociaaleconomische domein doorgronden waarop we als adviesorgaan van de regering actief zijn. ZB heeft ons overtuigd dat zij echt een partner zijn. Dat we in co-creatie talenten aan beide zijden benutten en samen de regie voeren.'

Pad naar de toekomst

Merijn Aalbers, Strategy Director bij ZB: "Het vertrouwen in de landelijke politiek en aan de overheid gelieerde organisaties neemt nog altijd af. Dit vraagt van de SER een frisse blik op de wijze waarop we ons naar de buitenwereld toe profileren. Laten zien wat de SER voor Nederland doet en hoe ze dat doet en hoe hun specifieke doelgroepen de helpende hand te bieden, vormt het hart van de strategie en het contentconcept Zicht Op... De komst van Kim Putters als visionaire voorzitter van de SER is daarbij van grote waarde. We kijken ernaar uit om als team ZB samen met het contentteam van de SER het pad naar de toekomst in te slaan."

Sociaal-Economische Raad

De Sociaal-Economische Raad (SER) is de belangrijkste adviesraad voor regering en parlement over sociaaleconomische vraagstukken. In de SER werken ondernemers, werknemers en onafhankelijke kroonleden samen.

ZB Communicatie Content

ZB is een allround bureau voor communicatie & content voor impact met inhoudgedreven communicatie en inspirerende content. ZB werkt onder meer voor opdrachtgevers als Achmea, Pensioenfonds Zorg & Welzijn, Menzis, SNS, BPD en de KNVB.

www.zb.nl

www.ser.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.