1,2 miljoen euro voor start-up BALZY

1,2 miljoen euro voor start-up BALZY

BALZY heeft onlangs een aanzienlijke investering van 1,2 miljoen euro veiliggesteld bij diverse angel investors. Met deze kapitaalinjectie wil Balzy de internationale expansie versnellen en uitgroeien tot een gevestigde naam in heel Europa. De onderneming, bekend van haar innovatieve producten voor mannenverzorging met een vleugje humor, heeft hiermee de middelen om de missie, het leveren van hoogwaardige producten voor intieme lichaamsverzorging aan mannen over de hele wereld, verder te verwezenlijken.

Woodwash

Ingmar Bruinsma, mede-oprichter van BALZY: "In 2021 introduceerde BALZY de WoodWash, 's werelds eerste zeep specifiek ontwikkeld voor de intieme mannelijke verzorging. Hiermee hebben we een nieuwe standaard gezet in de branche. De WoodWash en het succes van de BushBuster 3.0, een trimmer voor de kroonjuwelen, hebben de start-up snel op de kaart gezet, met meer dan 50.000 verkochte exemplaren. Nu, met de nieuwe investering, hebben we grotere plannen om ons productassortiment uit te breiden en nieuwe markten te betreden."

Angel investors met veel ervaring

De investering is afkomstig van een divers scala aan Angel Investors, allen met aanzienlijke ervaring en waardevolle contacten in verschillende sectoren. Ingmar Bruinsma: "We hebben heel bewust gekozen voor smart-capital. Investeerders die ook veel kennis meebrengen. Het resultaat is een droomteam van stuk voor stuk succesvolle ondernemers met een lange staat van dienst in onder andere retail en digital marketing."

De beste crossmedia innovatie

Met deze investering zal BALZY haar missie voortzetten om mannen wereldwijd de beste producten te bieden voor hun intieme lichaamsverzorging. De start-up kijkt ernaar uit om haar aanwezigheid in Europa te versterken en nieuwe markten te verkennen, terwijl ze de gevestigde orde blijft uitdagen. Deze week werden de Cross Media Awards-nominaties bekendgemaakt. BALZY is met de opvallende Pornhub- en Roddelpraat-campagne genomineerd in de categorie Beste Cross Media Innovatie van het jaar.

Miljoenen voor miljarden blije ballen

Nathan Harlaar, mede-oprichter bij Balzy: "Deze investering is een belangrijke mijlpaal voor BALZY en stelt ons in staat om 'Miljoenen voor miljarden blije ballen te realiseren. We blijven toegankelijk, duurzaam en toegewijd aan kwaliteit, en zijn nu uitgerust met de middelen om nog meer mannen zich helemaal fit en vitaal te laten voelen."

Ingmar Bruinsma gaf recent een interview aan Marketing Report TV:

www.balzy.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Martin Hellich (DVJ Insights): Aandacht voor prijscommunicatie even belangrijk als prijsbepaling

12-07-2024 | 09:16:00
Het optimaal instellen van prijzen is geëvolueerd tot een belangrijke discipline, gebruikmakend van  geavanceerde methoden en oplossingen

SPAR university, RetailMedia.One en Talpa Media lanceren retailmediaprogramma gericht op hoogopgeleide Gen-Z

11-07-2024 | 09:00:00
Deze exclusieve samenwerking ondersteunt merken en werkgevers om in contact te komen met hoogopgeleide Gen-Z

DEPT ontwikkelt lanceringscampagne FloeWater met Eva Mendes

04-07-2024 | 15:30:09
FloeWater biedt een alternatief voor plastic verpakt water, omdat het wordt geleverd in aluminium blikjes

Jasper Spaargaren CMO The Flower Farm

03-07-2024 | 11:08:12
Jasper Spaargaren treedt toe tot het huidige directieteam en zal in zijn rol verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het merk

Granenmerk Holie lanceert campagne Holie's Suiker ABC

03-07-2024 | 10:55:00
De voedingsindustrie stopt suiker in ons voedsel onder schuilnamen als dextrose, fructose, honing en ahornsiroop

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.