Marketing Report
4NG neemt Arlanet over

4NG neemt Arlanet over

4NG neemt Arlanet over. Arlanet is binnen de Benelux een digital agency met specialistische kennis op het gebied van Episerver en Umbraco. Daarmee bedienen zij klanten als Koninklijke Ahrend, Effectory en Berenschot.

De overname van Arlanet past binnen de ambitieuze groeiplannen van 4NG. Als groep bestaande uit verschillende specialistische digitale bureaus krijgt het door het inlijven van Arlanet in Nederland in één klap een leidende status op het gebied van Umbraco en Episerver. 4NG richt zich qua klantportfolio op local heroes die hun digitale transformatie serieus aan willen pakken en de volgende stap willen zetten door ook bedrijfskritische processen te digitaliseren. Het gaat daarbij om ambitieuze ondernemingen zoals WNF, Buma Stemra, Keune en Talpa.

Uitbreiding groep

4NG heeft in de loop van dit jaar meerdere digitale bureaus ingelijfd middels een buy and build-strategie. Naast de huidige toevoeging van Arlanet zijn ook BrainBrothers, Nextfields en PossibilIT inmiddels onderdeel van de groep, waar ook 4Net Interactive deel van uitmaakt. 4NG groeit daardoor hard: er werken momenteel 140 professionals, met de ambitie om in 2022 door te groeien naar 300 professionals.

Ton Renes, CEO van 4NG Fund: "Het motto bij 4NG is we grow digital business. Met de overname van Arlanet breiden we onze specialistische kennis verder uit op het gebied van Episerver en Umbraco binnen onze groep. Als je technologie van Microsoft gebruikt dan zijn dat belangrijke tools om digitale platformen verder te kunnen professionaliseren. Wat ook belangrijk is dat we met Arlanet een leuke klik hebben en dat het dna van het bureau past bij dat van ons."

Paul de Metter, CEO van Arlanet: "We richten ons op het activeren van digitale ambities van bedrijven. Door onze innovaties en specialistische kennis te combineren met de ambities en het grote netwerk van 4NG komen nieuwe klanten binnen handbereik. Ook kunnen we onder de paraplu van 4NG, met de brede ervaring die daar aanwezig is, onze bestaande klanten beter en met een full-service propositie van dienst zijn."

www.4ng.nl
www.arlanet.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief