Marketing Report
Ocean Outdoor Nederland en Big Green Egg komen met schrijfwedstrijd Six Word Story

Ocean Outdoor Nederland en Big Green Egg komen met schrijfwedstrijd Six Word Story

Ocean Outdoor en Big Green Egg zijn een schrijfwedstrijd gestart onder de noemer Six Word Story. In zes woorden is het de bedoeling dat deelnemers een verhaal vertellen.

De schrijfwedstrijd loopt tot en met woensdag 1 juli 18:00 uur. Deelnemers kunnen via een website meedoen.
De campagne Six Word Stories uit Nederland Vakantieland is ontwikkeld door creative agency Being There. De schrijvers worden vertegenwoordigd door Bureau Bruinzeel

De drie beste Six Word Stories worden beloond met een plaatsing op de billboards van Ocean, én met een Big Green Egg, een kamado BBQ.

Amber Eekhout, Marketing Communication Manager bij Big Green Egg: "Om Nederland te inspireren schrijven Kluun, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Stella Bergsma een aantal pakkende SixWords. Die verschijnen vervolgens op de billboards van Ocean Outdoor om het publiek alvast een beetje voor te gloeien."

Meindert van den Heuvel, Managing Director van Ocean Outdoor: "Het is aan Nederland zelf. Alle inzendingen kunnnen worden ge-upload. Onze schrijvers, onder voorzitterschap van Kluun, zullen de beste verhalen uit de honderden inzendingen vissen. Dit gaat een héle mooie zomer worden, de zomer dat alle Nederlanders in Nederland op vakantie gaan. En hoewel dat misschien niet voor iedereen de droomvakantie is, is het wel het beste dat de Nederlandse economie kan overkomen. Wij kunnen niet wachten!"

www.oceanoutdoor.nl
www.biggreenegg.eu
www.sixword.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief