[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever VROUW

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever VROUW

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever VROUW, fulltime De Telegraaf, Redactie, Video en Content

De redactie VROUW bedrijft journalistiek in de meest pure vorm. We maken content voor telegraaf.nl/vrouw, de pagina VROUW in de krant, het Magazine VROUW dat elke zaterdag verschijnt en de tweemaandelijkse VROUW Glossy. Ons dynamische en oergezellige team is een gezichtsbepalende deelredactie van De Telegraaf. De content die wij samen leveren, bereikt dagelijks ruim 2 miljoen consumenten; online en in print. Ben jij een ervaren journalist die goed is ingevoerd in het dagelijkse vrouwennieuws? Dan is dit je kans! Wij openen onze deuren graag voor een Verslaggever VROUW.

Wat ga je doen als Verslaggever VROUW?

In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de productie van multimediale nieuwsverhalen, gericht op vrouwen. De ene dag maak je een portrettenserie over tienermoeders, de volgende dag verdiep je je in de gevolgen van de toeslagenaffaire en de dag daarna interview je een bekende Nederlander. Doordat je van nature nieuwsgericht en zelfstandig te werk kan gaan, weet je journalistiek interessante gebeurtenissen snel en zorgvuldig te vertalen in toegankelijke teksten.

Wat wij in huis willen halen

Werken bij Mediahuis betekent in de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: samenwerken, innovatief, klantgericht en integer. Wij gaan daarnaast graag in gesprek met kandidaten die meerdere jaren ervaring hebben, het liefst bij een medium gericht op vrouwen. Natuurlijk is je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend, ben je stressbestendig en een echte volhouder. Je hebt zowel ervaring in het schrijven voor online als voor print en je weet een goede SEO-tekst zo uit je mouw te schudden. Je vindt het geen probleem om ’s avonds en in het weekend te werken. Ervaring met coördineren en eindredactie is een pré.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 2957,02 en maximaal € 5387,83 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, net wat jou uitkomt of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.