[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Senior Communicatieadviseur RWS

Over jou

Jij bent een gelouterde communicatieadviseur met een groot hart voor de maatschappij. Zeker als het gaat over omgevingscommunicatie neem jij op elk knooppunt de juiste afslag. Doordat jij je als een vis in het water voelt bij overheidsorganisaties is een beetje kantoorjargon jou ook niet vreemd. Sterker nog, nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt is een plek om al die kwaliteiten op het hoogste niveau in te zetten. Als senior communicatieadviseur voor onze klant Rijkswaterstaat (RWS) krijg je die kans, en mag je aan de slag voor grote infrastructurele projecten.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur bij een bureau of bij een overheidsinstantie
 • Een academische of hbo-opleiding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar per week 
 • Zelfredzaam, flexibel en stressbestendig
 • Ervaring met communicatie in een politiek-bestuurlijk gevoelige context
 • Affiniteit met projectmatige werkzaamheden

 
Wat ga je doen? 

RWS is een van onze belangrijkste klanten. Binnen ons team ben jij verantwoordelijk voor onder andere interne communicatietrajecten, procescommunicatie en overige infrastructurele communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en werkt nauw samen met onze projectmanagers, adviseurs en specialisten. Dat doe je voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven, maar je zult ook regelmatig op pad gaan om de kantoren van Rijkswaterstaat te verkennen. Een selfie op de belevingssteiger van Westraven kan dan niet ontbreken.
 
We verwachten veel zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van je als senior communicatieadviseur. Je weet abstracte plannen op creatieve wijze naar trefzekere middelen te vertalen en presenteert deze middelen met hetzelfde gemak aan de opdrachtgever. Daarnaast adviseer je onze klant over de beste aanpak, middelen en timing om alle doelstellingen te halen.

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks:

Ervaring met diverse communicatietrajecten is in deze functie belangrijk. Hoe meer kwaliteiten je hebt op dit gebied, hoe beter. We werken namelijk aan veel verschillende projecten binnen RWS. Van omgevingscommunicatie tot interne communicatietrajecten en van beleidscommunicatie tot communicatie rondom strategische trajecten binnen en buiten de organisatie. Met jouw communicatietalent en -ervaring bouw je aan een sterke basis voor een jarenlange samenwerking. Want jij weet dat zonder goede fundering de weg snel ineenzakt. En dat om draagvlak te creëren bij omwonenden, burgers en bedrijven, je er vooral niet te snel met de stoomwals overheen moet gaan.

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als prijswinnend contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf waarin full funnel creativiteit het kloppend hart vormt.

Wij vinden, vertellen én verspreiden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven het spervuur van duizenden boodschappen die dagelijks onze kant op schieten. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid. 

Wat wij jou bieden:

 • Werk op een hoog (creatief en strategisch) niveau
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard
 • Een zitfiets voor de fitte collega’s, een volle chipskast voor de bourgondische collega’s
 • Vaste vrijmibo’s, spontane domibo’s, sporadische womibo’s, twijfelachtige dimibo’s en af te raden mamibo’s  
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling 

 
En natuurlijk nog wat fijne extra’s: 

 • Een pensioenregeling 
 • 25 vakantiedagen 
 • Een fietsplan  
 • Opleidingsbudget van €2.000,00 per jaar  

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je Zandbeek graag versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@zandbeek.com t.a.v. Tamara Lavrijsen (HR-manager). Vragen? Bel / app Tamara dan even op 06-12921710 of Solliciteer hier. Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

www.zandbeek.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.