Marketing Report
AA Drink partner van World Padel Tour Amsterdam Open nieuws

AA Drink partner van World Padel Tour Amsterdam Open

AA Drink heeft een contract ondertekend waarmee de sportdrank-specialist zich twee jaar aan de World Padel Tour Amsterdam Open verbindt. Als partner van dit internationale padeltoernooi positioneren zij zich nog nadrukkelijker binnen de padelwereld.

AA Drink x World Padel Tour Amsterdam Open

Eerder al sloot AA Drink een contract met KNLTB Padel, waarmee ze onder andere zichtbaar zijn bij Copa de Padel. Claire Pastoor, brand manager bij AA Drink: "AA Drink richt zich steeds meer op de individuele sporter, daar valt voor ons ook de padelspeler onder. Vandaar het partnership met World Padel Tour Amsterdam, met dit grootste padelevent van Nederland bereiken we de topsporters, de padelliefhebbers en de amateurspelers. Het Wildcard-toernooi van World Padel Tour Amsterdam is daarom een belangrijk onderdeel van onze strategie." Vorige maand lanceerde AA Drink een nieuwe campagne Ready for More, waarmee de sportdranken bij de individuele sporter onder de aandacht worden gebracht. AA Drink staat sporters bij voor, tijdens en na de activiteit.

John van Lottum, toernooidirecteur van de World Padel Tour Amsterdam Open: "We zijn ontzettend blij met het toetreden van AA Drink. Een herkenbaar, authentiek sportmerk, dat op deze manier helpt de padelsport nog verder te ontwikkelen."

World Padel Tour Amsterdam Open wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Nederland. De beste padelspelers ter wereld komen van 28 september tot en met 2 oktober naar de Centrale Markthal in Amsterdam voor dit internationale toernooi.

www.aa-drink.com

www.worldpadeltouramsterdam.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.