Marketing Report
Albert Heijn brengt messaging onder bij Merkle nieuws

Albert Heijn brengt messaging onder bij Merkle

Na een uitgebreide bureau-oriëntatie heeft Albert Heijn de diensten met betrekking tot het messaging-platform ondergebracht bij Merkle, onderdeel van dentsu. Merkle en Albert Heijn gaan samenwerken op het gebied van strategie, data-analyse, creatie en technische ondersteuning.

Daarnaast is de samenwerking voor mediastrategie en inkoop met dentsu verlengd voor alle Ahold-merken voor de komende jaren. Met deze samenwerking wil Albert Heijn de transformatie van het beste e-mailplatform naar het beste omni-channel messagingplatform versnellen.

Kanalen samenbrengen

Joris Lak, Director Marketing Channels Albert Heijn: “We brengen alle kanalen voor messaging bij elkaar: email, push, en in-app notifications. De mobiele app zal een centrale rol spelen. Door gedrags- en voorkeursdata ontsluiten en te verwerken in onze communicatie via het juist kanaal kunnen we zorgen voor de meeste impact.”

Mark van Dijk, CEO van dentsu Benelux: “De keuze van Albert Heijn voor zowel dentsu als Merkle stelt ons in staat om ze daadwerkelijk onder een vlag bij te staan en geïntegreerde oplossingen te bieden die bijdragen een duurzame groei. We gaan in het messaging platform nadrukkelijk de verbinding met media zoeken om tot meer efficiënte en effectieve oplossingen te komen waarbij alles shoppable is.”

www.dentsu.com
www.merkleinc.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.