Marketing Report
Artis lanceert luisterthriller

Artis lanceert luisterthriller

Artis lanceert de luisterthriller Moord in Artis. Als bezoeker wordt je in het donker dwars door het park geleid. Tijdens Moord in Artis volg je een telefoongesprek tussen een journalist en zijn stagiair die onderzoek doen naar onverklaarbare geluiden in het park. Vanaf 1 november is de app te downloaden. 

De luisterthriller is speciaal ontwikkeld voor Artis. De app volgt de gebruiker door het park via GPS en geeft de juiste looprichting aan. De ingebouwde 3D-techniek maakt de werkelijke omgevingsgeluiden nog intenser, waardoor deelnemers gaan twijfelen over wat echt is en wat niet. Uit iedere boom, hoek en verblijf komen geluiden.

ARTIS wil met Moord in ARTIS naast de vaste bezoeker een nieuw publiek aanspreken en hen op een andere manier het park laten ervaren.  

Moord in ARTIS is te beleven van 1 november 2018 tot 6 januari 2019, tussen 15:30 en 18:00 uur. In die periode blijft het park een uur langer open dan normaal. Het meenemen van oordopjes en een voldoende opgeladen smartphone is essentieel. 

Download de app in de App Store en via Google Play.

Credits:

Strategie, concept en executie: Dawn | App development: Next Empire | Sound Design: SoundCircus | Campagne: Dawn | Pr: HAGENS

www.artis.nl
www.dawn.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.