Belvedere Vodka kiest Gardeners

Belvedere Vodka kiest Gardeners

Wodkamerk Belvedere heeft Gardeners per 1 januari 2021 uitgekozen als creatief bureau. Gardeners gaat pr, activaties en influencer management voor Belvedere op zich nemen. Het contract is tot stand gekomen na een pitch waar drie bureaus aan deelnamen. De samenwerking is voor minimaal één jaar.

Mira van Houwelingen, marketing manager Moët Hennessy Nederland: “Wij geloven dat we in de samenwerking met the Gardeners de wereld van Belvedere naar een next level kunnen brengen. De creatieve concepten die zijn gepresenteerd zijn zeer uitvoerbaar, hebben de merkwaardes in acht genomen en hebben echt dat wow-effect. We kijken uit naar een prachtig 2021.”

Laurien Vest, pr-directeur van Gardener: “In een tijd waarin de hospitalitybranche het loodzwaar heeft, is het een kans voor Belvedere om middels pr en activaties de doelgroep op relevante en impactvolle wijze te bereiken. Wij zijn er dan ook trots op dat het wodkamerk voor onze concepten en ideeën heeft gekozen. En ja, het zou natuurlijk helpen als de horeca weer opengaat, maar deze periode biedt ook de mogelijkheid om vernieuwende concepten voor de Made with Nature-filosofie te ontwikkelen. De initiatieven en creatieve ideeën die we het afgelopen jaar dankzij corona hebben gezien in de horeca, zijn ronduit inspirerend en geven alleen al aan dat er nog zoveel meer te behalen valt.”

Belvedere is een Pools wodkamerk van Moët Henessy, dat deel uitmaakt van het Franse concern LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

www.thegardeners.nl
www.moethennessy.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.