Marketing Report
Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas directieleden Hyundai

Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas directieleden Hyundai

Twee managers versterken per direct de directie van Hyundai Motor Nederland. Berend Jan Hoekman is aangesteld als Commercial Director en Jeroen Tas als Director Marketing.

Ronald Dubbelman, Managing Director bij Hyundai: "Met Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas is Hyundai klaar voor de toekomst en kan Hyundai samen met de Hyundai-dealers in Nederland de potentie van het merk ten volle benutten."

Berend Jan Hoekman was kort geleden werkzaam bij FCA (Fiat Chrysler Automobiles) waar hij verantwoordelijk was voor Network Development en Customer Experience. Bij Hyundai is hij verantwoordelijk voor Dealer Sales en Fleetsales.

Berend Jan Hoekman: "Hyundai is een merk met een enorme potentie. Dat spreekt mij enorm aan. Hyundai betekent vooruitgang en dat is ook meteen mijn doelstelling."

Jeroen Tas heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Fleet Support in Arnhem, waar onder meer het wagenparkbeheer verzorgd wordt voor grote klanten. Daarvoor was Jeroen Tas werkzaam bij PSA Peugeot Citroën DS.

Jeroen Tas: "Bij Fleet Support heb ik gezien wat de impact is op de verkoop van auto’s als gevolg van technologische ontwikkelingen zoals hybride-, plug-in hybride- en volledig elektrische aandrijflijnen. Als je dan Marketing Director mag worden voor een automerk dat vooruitloopt op dat gebied, dan pak je die kans met beide handen aan."

Ronald Dubbelman, Berend Jan Hoekman, Jeroen Tas en Theo Eitjes vormen nu het directieteam van Hyundai Motor Nederland. De president van Hyundai Motor Nederland is Dong Hwan Shin, de CFO is Young Sup Son.

www.hyundai.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.