Marketing Report
Broodbakkers halen vijftienduizend euro op voor Stichting Against Cancer

Broodbakkers halen vijftienduizend euro op voor Stichting Against Cancer

Honderden mensen kwamen zondag 2 juni 2019 in Amsterdam bij elkaar voor de workshop desembrood bakken. Ze haalden in totaal 14.235 euro op voor de Stichting Against Cancer.

Het evenement was een initiatief van Desemenzo. Onder anderen langebaanschaatsster Esmee Visser, voormalig langebaanschaatser Rintje Ritsma, televisiekok Sandra Ysbrandy en winnaar van Heel Holland Bakt Rutger van den Broek gingen met hun handen in het deeg.

Against Cancer organiseert jaarlijks een aantal grote evenementen voor gezinnen, waarvan het kind is getroffen door kanker, om ze te trakteren op een onvergetelijke dag. Ook worden er vakantiereizen georganiseerd voor gezinnen met een ziek kind. De opbrengst van deze dag wordt hiervoor gebruikt.

Edwin Klaasen, eigenaar van Desemenzo: “Ik vind het super om te zien dat zoveel mensen zich hebben ingezet voor de actie duizend handjes in het deeg. Het was een leuke, energieke en volledig verzorgde middag met veel mengen en kneden. Deelnemers leerden onder meer hoe je zelf desembrood kunt maken. Ik ben trots dat we met dit initiatief een mooi bedrag hebben opgehaald voor Against Cancer. Against Cancer kan hiervoor honderdzeventig vakantiedagen organiseren. Fantastisch dat zoveel zieke kinderen voor een dag hun ziekte even kunnen vergeten.”

[Fotocredits: Gert Piket]

www.desemenzo.nl
www.againstcancer.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.