Marketing Report
Blauw Gras aan de slag voor Hallmark

Blauw Gras aan de slag voor Hallmark

Blauw Gras is per november aan de slag gegaan voor Hallmark. Het Amsterdamse bureau wordt de socialmediapartner van het bedrijf op het gebied van wenskaarten en cadeauartikelen.

Na een pilotfase met daarin twee campagnes is de keuze op Blauw Gras gevallen. De kerstcampagne Hallmarkjes liet zien dat geluk hem in de kleine momenten zit. Hallmark en Blauw Gras gaan op structurele basis samenwerken en de volgende campagne staat alweer klaar om live te gaan. Met Valentijn wordt het concept Hallmarkjes verder uitgebouwd.

Steven Koopmans, manager online marketing van Hallmark Cards Benelux: "Blauw Gras is erin geslaagd om onze merkwaarden perfect door te vertalen naar een inspirerende campagne voor onze jongere doelgroep." Het bureau was verantwoordelijk voor concept, creatie en begeleiding bij de media-inzet.

Erik Wiese, mede-oprichter en Strategy Director van Blauw Gras: “Vanaf het allereerste moment was er een klik met Hallmark. Daarnaast kunnen wij ons geloof in de combi van creativiteit en impact helemaal kwijt in ons werk.”

www.blauw-gras.com
www.hallmark.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.