Marketing Report
BVA stelt Henriette van Swinderen aan als directeur

BVA stelt Henriette van Swinderen aan als directeur

BVA bond van adverteerders benoemt Henriette van Swinderen tot directeur. Van Swinderen zal per 1 oktober beginnen.

Van Swinderen heeft een lange staat van dienst in verschillende marketing- en communicatiefuncties bij onder andere Procter & Gamble en T-Mobile en is oud-bestuurslid van BVA. De laatste drie jaar was zij Marketing Director bij Schoonenberg HoorSupport. Zij volgt interim directeur Cees Polman op.

Frenkel Denie, voorzitter algemeen bestuur bij BVA: "Polman heeft het afgelopen jaar de vernieuwde koers voor BVA uitgezet, namelijk naar een meer actieve en eigentijdse netwerkorganisatie waar leden samenwerken op actuele, afgebakende en relevante onderwerpen. Deze plannen zijn tijdens de algemene ledenvergadering in april door de leden goedgekeurd. Eén van de vervolgstappen was hierbij een directeur te vinden die aan deze koers concreet invulling gaat geven. Wij denken in Van Swinderen een zeer ervaren en uitstekende kandidaat te hebben gevonden. Van Swinderen heeft altijd aan adverteerderszijde gewerkt en weet als geen ander wat daar speelt en hoe BVA hierin een rol kan spelen. Het is sinds lange tijd dat BVA een directeur aanstelt die rechtstreeks van adverteerderskant komt. Dit past bij de nieuwe koers van BVA en de daaruit voortkomende intensieve samenwerkingen zoals we die onlangs aangegaan zijn met IAB Nederland."

Van Swinderen: "Na jarenlang als marketeer en adverteerder actief te zijn geweest, is het een enorme uitdaging om namens alle adverteerders onderwerpen aan te pakken die ons allen aangaan. De digitale transformatie heeft een enorme impact op de gehele marketingmix en niet in het minst op communicatie, media en ROI, ROAS. Dit vraagt om gezamenlijke oplossingen waar BVA samen met andere partijen vorm aan wil geven. Ik kijk er zeer naar uit om hiermee aan de slag te gaan."

www.bva.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.