Marketing Report
[CMTA] Age Media: CEO Looks Back with Henk de Vries nieuws

[CMTA] Age Media: CEO Looks Back with Henk de Vries

Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022 | www.cmta.nl

Age Media is de performance-driven YouTube Agency die merken sinds 2012 helpt bij het bouwen van echte Love Brands: mooie, in het oog springende merken met een onmiskenbare aantrekkingskracht, waarmee de doelgroep zich identificeert en verbonden voelt.

Bij Age Media gaan we terug naar de oorsprong van YouTube: creëren vanuit liefde  en passie, waarbij we in staat zijn het optimale uit data te halen. Dit leidt tot een krachtige datagedreven contentstrategie die kanalen naar een hoger niveau tilt. Wij ontwikkelen succesvolle branded YouTube-kanalen, van creatie en productie tot distributie en optimalisatie, die tractie generen bij het algoritme en waar de kijker van gaat houden.

Elevator Pitch

Feadship CEO Henk de Vries deelt persoonlijke verhalen en anekdotes van bijzondere momenten uit zijn leven en de rijke geschiedenis van het familiebedrijf, van de herinneringen als kleine jongen in zijn oma's tuin tot de superjachten die hij nu met veel trots lanceert. Een bijzondere film met lovende, hartverwarmende reacties van kijkers op Facebook, Instagram en YouTube. Door de toegankelijkheid en authenticiteit werd Feadship voor nog meer mensen; een echte Love Brand.

Briefing

Feadship heeft de ambitie om een echte Love Brand (lovemark) te worden. Maar hoe maak je van een merk, met een selectieve high-end doelgroep en product als een superjacht, een Love Brand?

De superjacht-industrie is een exclusieve, vaak ietwat geheimzinnige industrie, en daar wil Feadship verandering in brengen, door de liefde voor het vak te delen gepaard met Hollandse nuchterheid. Het echte verhaal, de ambities, de vooruitstrevendheid, maar vooral toegankelijk voor de liefhebbers van de maritieme sector.

Opdracht: Creëer een long-form video, met CEO Henk de Vries, waarmee de kijker zich verbonden voelt.

Strategie | Aanpak | Resultaat

Henk de Vries is de vierde generatie aan het roer van het koninklijke familiebedrijf De Vries Scheepsbouw, merknaam Feadship. Om de kijker met hem te verbinden, was het belangrijk dat iedereen zich met hem kan verbinden.

Voor de uitwerking van het idee, hebben wij via assistenten, vrienden en familieleden foto's verzameld uit zijn leven. Vanaf toen hij nog kind was, tot nu. We hebben de foto's verzameld in een fotoboek en niet met Henk de Vries gedeeld, pas toen de camera’ s draaide om de meest authentieke reactie op te vangen.

Geen pak of luxe kantoor, maar gewoon thuis in een T-shirt een-op-een met de kijker. De video is zonder advertenties gedeeld op Instagram, Facebook & YouTube. Met meer dan 13.000 organische views, een ongekende hoge engagement, maar vooral veel hartverwarmende reacties.

www.agemedia.group

www.feadship.nl

 

Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022

Content Marketing | The Awards vormen een grootse en feestelijke erkenning voor de beste contentmarketing cases, de beste expertise op gebied van creatie en distributie en de beste mensen en partijen in het vakgebied.

The Medals worden toegekend voor uitstekende kennis en kunde op expert-onderdelen van contentmarketing. De categorieën zijn verdeeld in twee groepen: Creatie, Vorm & Concept en Distributie, Promotie, Conversie & Data.

www.cmta.nl


Lees ook:

[CMTA] Social Inc: De kracht van durven kiezen

[CMTA] Com&co: Agency Life

[CMTA] MPG: Rabobank & Elektrificatie

[CMTA] Familyblend x KPN: Digitaal Opvoeden

[CMTA] M2Media: Hoe Schiphol de zakelijke reiziger opnieuw voor zich won

 

Partners CMTA

 


 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.