Marketing Report
Counter Content breidt uit met Eileen van Vliet en Sander Keizer nieuws

Counter Content breidt uit met Eileen van Vliet en Sander Keizer

Eileen van Vliet en Sander Keizer zijn begonnen bij Counter Content, het Zaanse bureau voor pr- & contentmarketing en onderdeel van Counter Collective. Beiden versterken het team als pr- en communicatieadviseur voor klanten als ALD Automotive, Bravoure, Gorillas en Marvia.

Eileen van Vliet is in de loop van december 2021 begonnen en heeft 3 jaar ervaring als online communicatieadviseur, waar zij CEO’s van verschillende bedrijven hielp met hun (online) personal branding en het maken van content. Binnen Counter Content gaat zij zich richten op pr, communicatie en marketing voor klanten als Bravoure, Gorillas en Kennemer Duincampings.

Sander Keizer is sinds januari 2022 pr- en communicatieadviseur bij Counter Content en was hiervoor copywriter bij Ahold Delhaize. Binnen Counter Content gaat hij aan de slag voor klanten als ALD Automotive, Hardt Hyperloop en Marvia.

Raymond Bresching, partner en communicatiestrateeg bij Counter Collective: “2022 staat bij Counter Content in het teken van groei. Met de komst van Eileen en Sander zijn we goed voorbereid op het komende jaar.”

Recent versterkte Counter Content zich met Barbara Louisse en Mirte van Wetten.

www.countercontent.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.