Marketing Report
Dentsu Nederland en België fuseren tot Benelux-organisatie

Dentsu Nederland en België fuseren tot Benelux-organisatie

Dentsu heeft aangekondigd dat de Nederlandse en Belgische organisatie in de loop van 2021 fuseren tot een Benelux-organisatie. In de praktijk zal de Belgische tak opgaan in de Nederlandse tak, waarbij de Belgische divisie zich zal focussen op internationale klanten, waaronder ook de Benelux-klanten.

Alle klanten worden binnen de organisatie op een geïntegreerde manier bediend en krijgen toegang tot de gehele Benelux infrastructuur. Dat betekent dat er volgens Dentsu meer competenties en talent beschikbaar zijn in de vakgebieden media, creatie en CXM.

De nieuwe Benelux organisatie zal worden geleid door Mark van Dijk als CEO die sinds januari 2020 CEO is van Dentsu Nederland.

Paal Fure, CEO van Dentsu Northern Europe & Dentsu Norway: "Door deze transformatie kunnen we onze manier van werken vereenvoudigen, onze klanten nog meer flexibiliteit bieden en ons bedrijf verder laten groeien."

Wereldwijd kondigde Dentsu een reorganisatie aan die 6000 arbeidsplekken kost. Hoe dat in de Benelux-organisatie zal uitwerken, is niet bekend gemaakt.

www.dentsu.com

 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.