Marketing Report
Diederik Breijer vertrekt bij IPG Mediabrands

Diederik Breijer vertrekt bij IPG Mediabrands

Diederik Breijer, CEO van IPG Mediabrands Benelux en sinds 2001 verbonden aan IPG, heeft besloten de organisatie te verlaten. Hij is in 2011 als CEO gaan bouwen aan IPG Mediabrands Benelux, de holding company van onder meer UM, Initiative, Yune, Reprise en Magna.

Diederik Breijer: "Ik heb bedrijven mogen overnemen, de mooiste pitches en industrie-prijzen mogen winnen en met de meest fantastische collega’s en klanten wereldwijd mogen samenwerken. IPG Mediabrands Benelux is de afgelopen 5 jaar verviervoudigd qua omzet, heeft ruim 600 man in dienst, die werkzaam zijn binnen toonaangevende bureaus en biedt een geweldig pakket aan services. Ik heb kortom alles kunnen en mogen doen om IPG Mediabrands te bouwen tot de leidende groep die het nu in zowel Nederland als België is. Dat was een ongelooflijke spannende, eervolle en leerzame rit en daar ben ik erg dankbaar voor. Maar het is daarom ook tijd geworden om de bladzijde om te slaan en te beginnen aan de tweede helft van m’n carrière op een moment dat onze industrie bezig is met een enorme transformatie. Ik laat de groep financieel gezond achter in de handen van een ervaren en divers managementteam, waar ik al jaren mee samenwerk en veel vertrouwen in heb."

Caroline Foster Kenny, CEO EMEA IPG Mediabrands: "We are incredibly thankful to Diederik for the invaluable part he has played in growing IPG Mediabrands Benelux into the successful network it is today, and we wish him all the very best in what is bound to be an exciting new chapter in his career."

Breijer vertrekt per eind juni.

Diederik Breijer spreekt op 24 april op het Cross Media Congres 2019


In december deden wij een interview met Diederik.

Dat interview staat hier

nl.ipgmediabrands.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.