Marketing Report
EDM Media Group neemt Human Inference over

EDM Media Group neemt Human Inference over

EDM Media Group neemt Quadient Data Netherlands/Germany (voorheen Human Inference) over. Dat maakt het bedrijf bekend via pr-bureau Counter Content.

EDM Media Group is marktleider op het gebied van dataoplossingen in de Benelux. Human Inference biedt software-oplossingen op het gebied van datakwaliteit en identity management die gebruikt worden door bedrijven in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Evert Wernsen zal als Managing Director het Human Inference-team aansturen. De organisatie krijgt Arnhem en Nieuwegein als uitvalsbasissen.

De overname is een gevolg van een toenemende bewustwording onder bedrijven dat datakwaliteit een grote rol speelt in identity management, een relevante klantdialoog en fraude- en risicobeheersing. De invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft ervoor gezorgd dat datakwaliteit ook op directieniveau een belangrijk onderwerp is geworden. 

Ronald Langendoen, CEO van de EDM Media Group: “Wij zijn trots om de kennis en expertise van Human Inference op het gebied van datakwaliteitssoftware aan ons team te kunnen toevoegen. Het is een goede uitbreiding van onze datakwaliteitspropositie.”

Frank de Beun, Managing Director van EDM: “De overname van Human Inference past heel goed binnen onze ambitie om EDM te transformeren naar een datatechnologiebedrijf.”

Evert Wernsen, Managing Director van Quadient Data Netherlands: “Human Inference is een sterke speler op het gebied van datakwaliteitssoftware en EDM erkent onze toegevoegde waarde in deze specifieke sector. De nauwe samenwerking met het team van EDM geeft ons de mogelijkheid onze positie in deze markt nog verder te versterken.”

Foto: Etienne Mandos

www.edm.nl
www.quadient.com
www.countercontent.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.