Marketing Report
Energize maakt campagne voor BLG Wonen nieuws

Energize maakt campagne voor BLG Wonen

Energize maakt een campagne voor BLG Wonen, waarin hypotheekmogelijkheden voor mensen met flexibele arbeidscontracten centraal staat. 

Het gaat om een sterk groeiende doelgroep: inmiddels heeft ruim een op de drie werkenden een flexibel inkomen. Het CPB voorspelt daarnaast dat de groep zzp’ers blijft groeien tot 19 procent in 2030.

Mensen met een flexibel inkomen kiezen vaak bewust voor zelfontplooiing en individuele vrijheden in plaats van materiële zekerheden. Zo genieten ze bijvoorbeeld van een flexibele werkplek of het zelf kunnen plannen van hun werktijden. Helaas stellen veel hypotheekverstrekkers zich nog niet zo flexibel op ten opzichte van deze groeiende groep mensen. BLG Wonen vindt dat dit anders kan en gunt Nederlanders met een flexibel inkomen graag de ruimte om hun dromen na te streven.

BLG Wonen omarmt deze doelgroep en hun hang naar onafhankelijkheid en biedt ze de ruimte om te kunnen wonen zoals zij dat willen. Via tv- en radiocommercials, online advertising en social media laat BLG Wonen de hypotheekmogelijkheden voor mensen met een flexibel inkomen zien.

Robin Pas, creatief directeur bij Energize: "Met een volledig geïntegreerde campagne laat BLG Wonen zien de wensen en uitdagingen van mensen met een flexibel inkomen te begrijpen. Door ruimte te geven aan het waarmaken van hun dromen en het mogelijk maken van hun woonwensen bewijzen zij nogmaals verder te gaan waar andere hypotheekverstrekkers stoppen."

Lydia Horlings, marketing- en communicatiemanager bij BLG Wonen: "Ondanks de enorme toename aan mensen met een flexibel inkomen in de maatschappij stellen veel hypotheekverstrekkers zich nog niet zo flexibel op naar deze doelgroep. BLG Wonen wil wonen mogelijk maken voor iedereen, dus ook voor deze steeds groter groeiende groep."

Credits:
Opdrachtgever: BLG Wonen | Verantwoordelijk bij klant: Lydia Horlings, Susanne van Vegchel, Marieke Overgaag | Bureau: Energize

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.