Fremantle neemt meerderheidsbelang in A Team Productions

Fremantle neemt meerderheidsbelang in A Team Productions

Fremantle gaat een samenwerking aan met het jonge en ambitieuze productiebedrijf A Team Productions (ATP) uit België. Met de overname verstevigt Fremantle haar positie op de Belgische scripted markt en investeert zij in de groei van haar internationale scripted portefeuille van films en dramaseries.

A Team Productions wordt geleid door het duo Kobe van Steenberghe en Hendrik Verthé. Zij zullen intensief gaan samenwerken met Dave Heuten, CEO van Fremantle België. ATP is een belangrijke uitbreiding van de succesvolle entertainmentportefeuille die de afgelopen jaren door Dave Heuten in België is opgebouwd.

Dave Heuten, CEO van Fremantle België: “Ik keek er al lang naar uit om met Kobe en Hendrik samen te werken. Samen op zoek naar synergieën tussen entertainment, drama en andere content. Wat Fremantle België nog miste is met de komst van A Team Productions opgelost. En hoe! Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking tussen A Team Productions en Fremantle tot veel verrassingen gaat leiden!”

Kobe van Steenberghe en Hendrik Verthé: “Na intense voorbereidende gesprekken hebben we een zeer goed gevoel bij het ervaren Fremantle team met onder anderen Dave Heuten, Georgette Schlick, Manon van der Hoek en Annemieke van Vliet als stuwende krachten op zowel de Belgische, Nederlandse als Europese markt. Dit gecombineerd met hun sterke positie in de wereldwijde sector, kijken we er met ons hele team bijzonder hard naar uit om samen met Fremantle ons bedrijf verder te laten groeien in zowel de lokale als internationale markt. We love it when a plan comes together.”

Fremantle is onderdeel van RTL Group.

www.fremantle.nl

www.fremantle.be

www.ateamproductions.be/nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.