Marketing Report
Gratis Screenforce-webinar Evidence Based Media Strategie nieuws

Gratis Screenforce-webinar Evidence Based Media Strategie

Van bureaus en adverteerders krijgen komt geregeld de vraag wat de beste mediastrategie is om hun merk te laten groeien. Hier is veel over geschreven door bekende auteurs als Byron Sharp, Mark Ritson en Eric Ries. Maar hoe moeten deze learnings doorvertaald worden naar een tv-campagnestrategie?

En wordt het bursting of always on? Om hier antwoord op te krijgen organiseert Screenforce op donderdag 10 november het webinar Evidence Based Media Strategie, met Ed Borsboom (BrandBooming) en Marloes Flink (Rabobank) als sprekers.

Beste mediastrategie

De beste mediastrategie voor groei is niet alleen afhankelijk van het budget en de share of voice, maar ook van de huidige merksterkte, de categorie waarin het merk actief is, het marktaandeel, de owned-shared-earned en paid media verdeling (OSEP), de campagnestrategie en de creatieve kracht van campagnes. Het is aangetoond dat als je goed aan deze knoppen draait, je meer merkgroei realiseert met je media-euro.

Ed Borsboom zal je hier tijdens de webinar Evidence Based Media Strategie verder over vertellen. Marloes Flink (Customer Insights & Media Manager) verzorgt de break out met (elementen uit) de mediastrategie van Rabobank.

Schrijf je in voor dit webinar

Datum: donderdag 10 november
Tijd: 10:00-11:00 uur
Deelname aan deze webinar is gratis. Meld je nu aan via deze link.

www.screenforce.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.