Marketing Report
Happy Horizon lanceert TikTok-reporting nieuws

Happy Horizon lanceert TikTok-reporting

Creative digital agency Happy Horizon kondigt in samenwerking met CF Report en TikTok-label Vortex Agency, beiden onderdeel van de Happy Horizon groep, aan dat zij per direct performancedata uit jaarverslagen in shortvideo-format aan zullen bieden.

TikTok-reporting maakt het mogelijk om via dynamische short video online inzicht te bieden aan stakeholders in waardecreatie, strategie, prestaties en vooruitzichten. Short video kan een doorbraak betekenen in reporting, vooral op het gebied van socialmedia-communicatie en snelle dataconsumptie.

Meer engagement naar doelgroepen

De aandachtsspanne van mensen is korter geworden, vooral door de overvloed aan informatie en afleidingen in onze digitale omgeving. Bedrijven moeten zich daarom richten op de creatie van heldere en krachtige boodschappen die snel door de doelgroep worden begrepen.

Pieter Koenders, Managing Director van CF Report: "Korte en krachtige video's, zoals die op TikTok, zijn de toekomst van communicatie. We geloven dat TikTok-reporting toegevoegde waarde zal hebben voor bedrijven die eigentijds willen communiceren met hun doelgroepen en hun reportinguitingen willen moderniseren en meer engagement willen creëren."

Performances meer toegankelijk te maken

Door de inzet van marketing automation tooling, zoals Smartly.io, is het mogelijk om snel gegevens uit verschillende databronnen te verzamelen. Deze data kunnen omgezet worden naar dynamische afbeeldingen en short video's waarmee belangrijke ontwikkelingen, gerubriceerd naar strategische thema’s of doelgroep naar verschillende stakeholders gecommuniceerd kunnen worden. Het is dus een extra toevoeging aan reporting, die bedrijven in staat stelt om hun performances meer toegankelijk te maken.

Waardevolle toevoeging

Er wordt in reporting op verschillende manieren digitaal gecommuniceerd, zoals specifieke reportingwebsites, sociale media, e-mail en blogs. Relatief nieuw zijn reportingpodcasts, online forums en communities, maar ook chat en instant messaging apps. Deze en nog veel meer manieren van communiceren hebben de manier veranderd waarop mensen met elkaar verbinding maken en informatie uitwisselen. Bedrijven moeten zich blijven aanpassen aan deze veranderingen om effectief te kunnen blijven communiceren. TikTok-reporting kan hierin een waardevolle toevoeging zijn en biedt bedrijven de kans om op een eigentijdse manier te rapporteren en engagement te verhogen.

www.happyhorizon.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.