Janny van der Heijden gasthoofdredacteur van Margriet

Janny van der Heijden gasthoofdredacteur van Margriet

Janny van der Heijden is deze week gasthoofdredacteur van Margriet. In haar eigen editie, die op 17 april uitkomt, geeft de culinair journalist en tv-persoonlijkheid een inkijkje in haar persoonlijke leven. 

In de modereportage schittert Janny met haar familie, onder wie haar zonen Diederick en Roderick en kleindochters. Ze geeft een exclusief kijkje in haar privé-fotoalbum en gaat in gesprek met politica Dilan Yesilgöz. Daarnaast beschrijft André van Duin in een openhartige column wat Janny voor hem betekent.  

Rondleiding door museum met Janny

Natuurlijk ontbreken Janny’s culinaire favorieten niet in haar nummer. Ze deelt klassiekers die iedereen kan klaarmaken, want volgens Janny bestaat de frase ik kan niet koken niet. Bijzonder is de winactie: zo kunnen lezeressen van Margriet een rondleiding in het Rijksmuseum winnen, geleid door Janny, die groot kunstliefhebber is. Naast deze unieke kans geeft Janny ook tien door haar persoonlijk ontworpen serviezen weg: Sharing Moments Naahn en Sharing Moments Tulp.

Glimlach

Janny van der Heijden: "Ik hoop dat dit nummer met net zo veel plezier gelezen en online bekeken wordt, als waarmee ik het met het hele team gemaakt heb. En dat de editie inspireert en  hier en daar een glimlach teweeg brengt, maar dat het mensen vooral laat realiseren dat leeftijd maar een getal is."

Vakmanschap

Helene van Santen, hoofdredacteur van Margriet: "Met haar humor, culinaire deskundigheid en warme persoonlijkheid past Janny perfect bij Margriet. Tel daar haar vakmanschap bovenop, want Janny was in het verleden hoofdredacteur van TIP Culinair, en je krijgt dé ideale gasthoofdredacteur. Ik ben supertrots op de prachtige editie die we samen hebben gemaakt."

Margriet 18, het gasthoofdredacteurnummer van Janny van der Heijden, verschijnt op 16 april bij de abonnees en ligt vanaf 17 april in de winkels of is online te bestellen.

www.margriet.nl

www.dpgmediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

[Grow by DPG Media] Wat je moet weten over het meten van aandacht

18-07-2024 | 11:40:02
Of je nu aan klant- of bureauzijde zit, waarschijnlijk heb je de laatste tijd op branche-evenementen of in de vakpers veel gehoord over de Attention Economy en het meten van aandacht.

[Case] DPG Media heeft ouders voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zo bereikt

17-07-2024 | 09:45:30
Het resultaat? Maar liefst 901 kinderen hebben met hun ouders meegedaan aan de winactie en hebben de bandencheck uitgevoerd.

[Case] DPG Media: DS Automobiles versterkt positie met The Art of Travel

16-07-2024 | 12:29:00
In een markt waar onderscheidend vermogen en merkbekendheid essentieel zijn, staat DS Automobiles voor de uitdaging om haar positie als premium Frans automerk verder te versterken.

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.