Marketing Report
JFK 101 uit met Cillian Murphy en Glenn de Randamie (Typhoon) nieuws

JFK 101 uit met Cillian Murphy en Glenn de Randamie (Typhoon)

JFK 101 is uit. Het tweemaandelijkse magazine van VDS Publishers dat zich richt op mannenlifestyle, omvat een interview met de Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy. Daarnaast een interview en modeshoot met Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon die dit jaar 20 jaar actief is als artiest. Hij komt met een tour en zal nog niet eerder uitgebrachte muziek uitbrengen. Daarna gaat hij een half jaar op een sabbatical.

Hij vertelt in het interview dat er een moment was waarop hij uit het leven wilde stappen. Glenn de Randamie: “Ik besloot toch door te gaan, waardoor het nu voelt alsof ik ben begonnen aan een tweede leven, een bonusleven.”

Hij krabbelde op uit zijn depressie en haalde er levenslessen uit. Zo heeft hij besloten dat hij later niet met spijt wil terugkijken op de beslissingen die hij heeft gemaakt tijdens zijn leven. Glenn de Randamie: ‘'Mensen op hun sterfbed hebben vaak dezelfde regrets: ze hebben te veel gewerkt, te weinig tijd besteed aan familie en vrienden, te weinig genoten van het leven en de kleine dingen te weinig gewaardeerd. Eén van de nieuwe keuzes die ik wil maken, is dat ik later geen regrets hoef te hebben.”

Verder is in de JFK aandacht voor:

  • Reportage en interview met kunstenaar Joseph Klibansky: “Ik ben klaar met spelen, het is tijd om serieus te worden.”
  • Achtergrondverhaal: hoe actief is de maffia nog op Sicilië?
  • Popsensatie Rita Ora over haar nieuwste plaat en haar succes
  • 20 pagina’s designspecial

www.jfk.men

www.vds-publishers.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.