Marketing Report
LifeHunters wordt het social bureau van Calvé Pindakaas nieuws

LifeHunters wordt het social bureau van Calvé Pindakaas

Bureau LifeHunters wordt het bureau voor de social campagnes van Calvé Pindakaas. Dit betekent dat ze zich gaan inzetten voor de ontwikkeling van content die wordt gepubliceerd op de eigen kanalen van het Nederlandse populaire pindakaas-merk.

De vaste samenwerking met LifeHunters is het gevolg van een langere, positieve samenwerking tussen bureau en merk. Zo was LifeHunters ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het social format Leeuwinnen Academy, op het partnership met de Nederlandse Oranje Leeuwinnen. Daarnaast werkt LifeHunters ook al geruime tijd voor Calvé tafelsauzen.

Campagne Team Calvé Parastars

Inmiddels is ook de nieuwste campagne van de hand van LifeHunters te bewonderen op de Calvé-socials: Team Calvé Parastars.

In deze campagne worden de beste para-atleten van Nederland en de wereld voorgesteld om iedereen in Nederland te inspireren hun dromen na te jagen. Team Calvé Parastars bestaat uit Diede de Groot, Jetze Plat, Lisa Bunschoten en Jeroen Kampschreur en is opgezet in samenwerking met Esther Vergeer Foundation.

Maikel Fontein, Product Owner Breakfast, Dressings & Snacking bij Unilever Nederland: "Voor ons is het superleuk om opnieuw de samenwerking met LifeHunters op te kunnen zoeken. We werkten al samen aan verschillende mooie campagnes en formats, en kunnen ons nu voor langere periode toeleggen op het effectiever inzetten van onze socials. Wij hebben er zin in!"

Ook bij LifeHunters zijn ze enthousiast over de social samenwerking. Anouk Last, eigenaar & Business Director van LifeHunters: "Het is geweldig om nog intensiever samen te gaan werken met Calvé. Het merk heeft een fantastische brand heritage en we kijken er naar uit om nog meer op te trekken met het Calvé brandteam. En natuurlijk hebben we allemaal erg veel zin om opvallend creatief werk voor Calvé Pindakaas te mogen maken."

www.lifehunters.tv

www.calve.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.