Lisa van Eck en Paulo Lopes naar Fitzgerald

Lisa van Eck en Paulo Lopes naar Fitzgerald

Lisa van Eck en Paulo Lopes sluiten zich aan bij het team van pr- en communicatiebureau Fitzgerald. Na een carrière bij The Gardeners Creative Agency gaat Lisa als Senior PR Consultant aan de slag voor onder meer Lynk & Co, AEG en de Bijenkorf. Paulo start - na een rol als Corporate Accountmanager bij VodafoneZiggo - als Accountmanager op diverse projectklanten van Fitzgerald.

Met de aanwinst van Lisa en Paulo groeit het team van Fitzgerald naar elf mensen. Dorien Kuiken, Managing Director van Fitzgerald: ''We zijn druk bezig om ons bureau uit te breiden: we geloven dat het echt tijd is voor merken om te communiceren vanuit een purpose. Die niche waarin we ons bewegen heeft momentum nu. Dat merken we ook aan alle kanten, in de afgelopen maanden hebben we een aantal mooie missie-gedreven merken en non-profits mogen aansluiten. Iedereen die bij ons werkt doet dat ook vanuit een bepaald idealisme, dus het is mooi om te zien dat dat allemaal bij elkaar komt.''

In 2016 startte Lisa haar carrière in communicatie bij The Gardeners Creative Agency. Als PR & Operations Manager deed ze ruime ervaring op in het ontwikkelen van PR-campagnes voor NGO’s en B Corps.

Lisa van Eck: ''Het enthousiasmeren van mensen en merken om zo samen tot impact volle en creatieve campagnes te komen, daar word ik blij van. Fitzgerald is een relatief kleine club mensen, met grote dromen en doelen. Je voelt dat het bruist en beweegt hier. Het zijn niet voor niets de ’new frontiers’: de veranderde maatschappij en nieuwe kritische generatie hoort bij Fitzgerald. Ik kijk ernaar uit om met het team mooie dingen te ontwikkelen en realiseren.''

Paulo was hiervoor werkzaam bij Vodafone als Corporate Accountmanager. Hier ondersteunde hij bedrijven met het behalen van hun doelstellingen door de juiste focus van technologie, het (verder) ontwikkelen van de digitale strategie en optimalisatie van het klantcontact met hun eindklant. Nu heeft hij de stap naar het PR-vak gemaakt. Bij Fitzgerald wordt Paulo in zijn rol als Account Manager de spin in het web op de verschillende projecten en new business trajecten. 

Fitzgerald is onderdeel van Ace. 

We hielden onlangs een interview met Dorien Kuiken:

 

www.fitzgerald.amsterdam
www.thisisace.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.