Marketing Report
M2Media aan de slag voor DELTA Fiber Nederland

M2Media aan de slag voor DELTA Fiber Nederland

DELTA Fiber Nederland kiest voor zijn merken Caiway en DELTA, voor M2Media als strategisch en uitvoerend mediapartner voor alle glasvezelcampagnes. Dit heeft Delta Fiber Nederland na een pitch besloten. Het media- en marketingbureau verzorgt voor deze merken de complete mediastrategie. Ook de uitvoer en media-inkoop brengt DELTA Fiber Nederland bij M2Media onder. DELTA Fiber Nederland blijft voor consumenten actief met haar twee hoofdmerken DELTA en Caiway. M2Media is onderdeel van de Candid Group.

M2Media zal DELTA Fiber Nederland helpen bij de communicatie rondom aansluiten van nieuwe huishoudens op glasvezel. DELTA Fiber Nederland wil met een effectieve, geïntegreerde mediastrategie en slimme gezamenlijke inkoopkracht voor beide merken is volgens DELTA Fiber Nederland essentieel voor het realiseren van de groeidoelstellingen.

Jasmijn Bouwmeester, Client Service Director bij M2Media: “We zijn er enorm trots op dat zowel Caiway als DELTA voor ons gekozen heeft. De markt van internetaanbieders is enorm dynamisch en kent een aantal grote spelers. Wij zijn er klaar voor om deze merken bekend te maken in een groter deel van Nederland en het aantal aansluitingen te doen stijgen.”

www.m2media.nl
www.candidgroup.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.