Maiko Valentijn voorzitter MWG

Maiko Valentijn voorzitter MWG

Maiko Valentijn, CEO van GroupM (WPP) is gekozen tot voorzitter van de MWG, de branchevereniging van en voor mensen in de commerciele communicatie.

Sonja Vroling, Manager Brand & Media bij KPN is benoemd tot vice-voorzitter. Daarmee nemen zij het stokje over van Saskia Caelen van DPG Media en Klaartje Kuypers van Havas Media Nederland. Tevens nemen Anouk Last van LifeHunters (MTalks Commissie) en Robert Noya van Ad Alliance/RTL Nederland (YIM Commissie) afscheid van het MWG-bestuur.

Eva van Heuven - van Staereling van DPG Media is eveneens verkozen in het bestuur en wordt verantwoordelijk voor alle activiteiten van YIM (Young in Media) en Yvonne Prins van UM gaat zich richten op de inhoudelijke programmering van MWG, MTalks en Club MWG.  De bestursleden werden gekozen tijdens de algemene ledenvergadering van MWG op 7 november 2022.

Overigens was Maiko Valentijn van 2012 tot 2016 ook bestuurslid van MWG; Sonja Vroling was al  twee jaar bestuurslid van MWG en vetantwoordelijk voor Club MWG. Vincent Siegelaar van WeFilm en Tessa van der Starre (AMA) blijven lid van het bestuur.

Het betuur van MWG stelt zich de komende tijd te zullen richten op de verdere uitbouw van de inhoudelijke programmering van MWG. 

www.mwg.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.