Marc Bergers Head of Product Clear Channel Nederland

Marc Bergers Head of Product Clear Channel Nederland

Per 1 maart 2023 start Marc Bergers als Head of Product bij Clear Channel Nederland. Hij gaat leidinggeven aan het digital- en product team.

Marc Bergers is al geruime tijd werkzaam in de mediawereld. De afgelopen jaren werkte hij als Digital Lead bij JCDecaux en heeft hij diverse digital functies bekleed bij o.a. PHD en American Express. Bergers: “Ik heb ontzettend veel zin om met het team bij Clear Channel aan de slag te gaan! Ben enthousiast om de gedeelde visie en kansen die er liggen rondom Out Of Home verder te brengen. Ik voel mij enorm gemotiveerd om bij deze snelgroeiende organisatie te mogen starten en mooie dingen te gaan bereiken.”

Wierish Debipersad, Commercial Director van Clear Channel: “We zijn erg blij dat we Marc kunnen verwelkomen binnen ons Product Team. We zijn op de achtergrond hard aan werk om onze producten te optimaliseren, waarbij digital uiteraard hoge prioriteit heeft. Met de uitrol richting 1000 schermen dit jaar gaan we grote stappen zetten als digital OOH-speler. Daarbij hoort uiteraard een gedegen data en sales propositie. Ons analoge marktaandeel wordt steeds groter en die sterke marktpositie blijven wij ook uitbreiden om adverteerders massa bereik en zichtbaarheid te garanderen. Met de komst van Marc kunnen op al deze facetten grote stappen maken.”

www.clearchannel.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.