Marketing Report
Marieke Aarts Managing Director Crocodile Agency nieuws

Marieke Aarts Managing Director Crocodile Agency

Marieke Aarts is aan de slag gegaan als Managing Director bij Crocodile Agency in Amsterdam.

Marieke Aarts is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het creatief bureau en richt zich onder meer op de verdere professionalisering van de agency, maar ook op de planning, organisatie, aansturing en coaching van de teamleden. Zij neemt het stokje over van oprichter Tamara Couperus, die zich meer gaat richten op innovatie, sales en de verdere groei van Crocodile Agency. Marieke Aarts werkte tot voor kort als Managing Director van Jungle Minds en daarvoor als Chief Operations Officer bij Amsterdam Dance Event.

Focus op langetermijntrajecten

Tamara Couperus: "Crocodile Agency groeit hard. Het team breidt steeds verder uit en we werken met onze klanten nu meer op lange termijn trajecten, in plaats van campagne basis. Mede hierdoor groeien we als startup nu door naar de opschaalfase, wat de juiste begeleiding behoeft. Met een multitalent als Marieke aan boord kunnen we Crocodile Agency naar de next level brengen, met behoud van onze fijne cultuur en unieke werkwijze. Marieke is zeer ervaren, bevlogen, doelgericht, creatief, sociaal en empathisch. Ik heb er ontzettend veel vertrouwen en vooral zin in."

Eén van de topspelers in de bureauwereld

Marieke Aarts: "Crocodile Agency heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de topspelers in de bureauwereld. Er ligt nu een mooie basis, met veel kwaliteit in huis. Daarnaast vind ik Tamara een fantastische ondernemer. Wij hebben jaren geleden al de wens naar elkaar uitgesproken om ooit een keer met elkaar samen te willen werken, omdat we elkaar goed aanvullen en dezelfde drijfveren hebben. Nu is hét moment om Crocodile Agency naar de volgende fase te brengen en die kans pak ik met beide handen aan."

www.crocodile.global

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.