Marketing Report
[Marketing Report Radio] Kees Wilbrink (Ocean Outdoor): Creativiteit maximaliseert de kracht van onze schermen podcast

[Marketing Report Radio] Kees Wilbrink (Ocean Outdoor): Creativiteit maximaliseert de kracht van onze schermen

Kees Wilbrink is Commercial Director bij Ocean Outdoor Nederland. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de mogelijkheden van DeepScreen (3D-animaties) en The Digital Creative Competition. 

Kees Wilbrink: "We zijn één van de weinigen met een landelijk netwerk. We onderscheiden ons in grote schermen. Meer dan 335 schermen in Nederland over 195 locaties. We hebben veel verschillende formaten. In de stad mogen wij full-motion draaien dus daar kunnen we heel veel met 3D-animaties, ook wel DeepScreen. Langs de snelweg mag dat wat minder en kunnen de formaten per scherm verschillend zijn. Dat heeft soms ook als reden dat we er voor kiezen om op de juiste plek het object echt goed in het landschap of in de omgeving op te laten gaan. Reclame moet opvallen, maar het moet ook passen."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 maart 2023 terug:

www.oceanoutdoor.nl

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.