Molecule Social aan de slag voor Blokker, MyHenry en Artsen zonder Grenzen

Molecule Social aan de slag voor Blokker, MyHenry en Artsen zonder Grenzen

Molecule Social breidt het klantportfolio uit met de merken Blokker, MyHenry en Artsen zonder Grenzen. Het in TikTok gespecialiseerde bureau uit Den Haag gaat voor deze merken aan de slag met de strategie en creatieve invulling van de TikTok-kanalen. 

Robert Tammens, oprichter van Molecule: "We groeien snel en met mooie merken. Ik ben blij te zien dat steeds meer merken het belang en de mogelijkheden van de inzet van TikTok binnen de totale socialmediastrategie zien. In de totstandkoming van de samenwerking met nieuwe klanten is het voor ons team een absolute eis om zo creatief en met zoveel mogelijk vrijheid aan de slag te kunnen. Dat vraagt vertrouwen vanuit de klant. Het maakt me dan ook nog steeds trots als nieuwe klanten - groot of klein - zich bij Molecule Social aansluiten en ons dat vertrouwen geven.

Waar we voor Blokker vooral kansen zien op het vergroten van de brand awareness op TikTok, kozen we zelf via een oproep voor de medische noodhulporganisatie Artsen zonder Grenzen. Ik geloof dat we met Molecule voor dit goede doel veel impact kunnen maken op TikTok. Maar ook de klik met de visie en het social team van Artsen zonder Grenzen was reden om voor dit merk aan de slag te gaan."

Tim Schlangen, socialmediamanager bij Artsen zonder Grenzen: "We kijken er naar uit om met Molecule Social samen te werken om op TikTok onze huidige en nieuwe doelgroepen te bereiken op een manier die bij het platform past. Hierbij komen de creativiteit en TikTok-kennis van het team van Molecule goed van pas."

Inge Putker, socialmediamanager bij Blokker: "Wij kijken er bij Blokker vooral naar uit om ons merk op een creatieve manier onder de aandacht te brengen van onze doelgroep, die meer en meer op accounts als TikTok te vinden is. Samen met Molecule Social inspireren wij met Blokker-content en onze dagelijkse huis-, tuin- en keuken musthaves."

Mirjam Adelmund, marketingmanager bij Numatic: "Het is best spannend om uit onze comfortzone te stappen en de volledige vrijheid uit handen te geven. De expertise en visie van het bureau op TikTok is indrukwekkend. We zijn dan ook benieuwd hoe Robert en zijn team het merkverhaal van MyHenry en de content van de bekende Henry en Hetty stofzuigers gaan laden op dit snelgroeiende platform."

www.moleculesocial.com

www.blokker.nl

www.artsenzondergrenzen.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

The Fresh Social Update #4: Non-skippable ads op Insta, TikTok Search, Whee en pins delen

02-07-2024 | 14:14:00
Binnen de Fresh Social Update worden maandelijks 4 á 5 features gedeeld, die gelanceerd zijn of welke voorzichtig getest worden

ZIGT: TikTok als populaire zoekmachine voor Gen Z

02-07-2024 | 11:18:00
TikTok wordt steeds vaker als zoekmachine gebruikt – vooral onder Gen Z’ers – en dat is natuurlijk niet zonder reden

The Fresh Social Update #3: Aanpassingen algoritme Insta, TikTok collab-functie en meer

04-06-2024 | 09:32:02
Binnen de Fresh Social Update worden maandelijks 4 á 5 features gedeeld, die gelanceerd zijn of welke voorzichtig getest worden

Samsung lanceert (D)OOH TikTok-activatiecampagne

11-04-2024 | 08:59:00
van schermen in treinstations en winkelcentra tot aan enorme billboards in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen.

[Column] Michiel Frackers: Het is tijd voor betere regulering van digitale technologie

18-03-2024 | 09:57:26
AI is de eerste technologie in de geschiedenis is die zelfstandig beslissingen kan nemen en zelf nieuwe ideeën kan creëren. Mensen vergelijken het met de drukpers en met de atoombom. Maar nee, het is totaal anders.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.