Marketing Report
NHL Stenden kiest Happy Horizon als strategische partner nieuws

NHL Stenden kiest Happy Horizon als strategische partner

Happy Horizon is opnieuw gekozen door NHL Stenden als agency voor zowel nationaal als internationaal bereik. Happy Horizon gaat aan de slag met de online marketing, strategie en creativiteit.

Video-format HappyTV

Happy Horizon kwam als winnaar uit de pitch door innovatief gebruik van het video-format HappyTV. In combinatie met een team dat zich richt op de behoeften van de klant, sluit Happy Horizon goed aan bij de visie van het huidige onderwijsstelsel. Bovendien onderscheidde de digital agency zich van andere deelnemers door een aanpak die zich ook richt op de ouders/voogden van de studenten. 

Marina Pieters, Managing Director bij Happy Horizon: "Het laat zien dat we als team excelleren in uitdagende vraagstukken. Door teamwork, talentgedreven werken en onze uitgebreide vakkennis spelen we goed in op de vraag van onze klant en weten we samen het maximale resultaat te behalen."

Verhogen naamsbekendheid

NHL Stenden beschikt over zowel nationale als internationale opleidingen en is gevestigd op meerdere plekken in Nederland, waaronder Leeuwarden, Groningen en Amsterdam. De Hogeschool richt zich vooral op jongvolwassenen, mensen die willen studeren naast hun werk, omscholers en de ouders/voogden van studenten. Doelstellingen waar NHL Stenden in samenwerking met Happy Horizon aan gaat werken zijn onder andere de instroom van nieuwe studenten, bewerkstelligen van een groei van inschrijvers, verhogen van de naamsbekendheid in de provincie en het bereiken van jonge doelgroep via nieuwe kanalen.

www.happyhorizon.nl

www.nhlstenden.com

Mis geen nieuws meer en volg ons op LinkedIn.

Lees ook: 

Babilou Family Nederland kiest Happy Horizon als fullservicebureau

22-11-2023 | 08:00:00
Happy Horizon richt zich de komende periode op zowel wervingscampagnes voor medewerkers als op het aantrekken van nieuwe families en kinderen

Happy Horizon opent hub in Utrecht

07-11-2023 | 11:14:00
Opnieuw opent creative digital agency Happy Horizon een hub-kantoor. Dit keer in Utrecht. In juli 2022 werden twee akantoren geopend in Amsterdam en Eindhoven.

Qredits kiest Happy Horizon als partner voor marketingactiviteiten

31-10-2023 | 10:13:55
Happy Horizon neemt alle online kanalen van Qredits over en biedt ondersteuning bij de migratie naar de vernieuwde website

Ingrid Staffhorst en Wouter van den Berg Hub Managers Happy Horizon

10-10-2023 | 15:48:00
Beiden zijn aangesteld met de opdracht om de full-service propositie binnen de hubs van Happy Horizon verder samen te brengen

OnePlus kiest Vertigo 6 als pr-bureau voor Benelux

03-10-2023 | 09:22:26
Met onmiddellijke ingang verzorgt Vertigo 6 pr-activiteiten ter promotie van producten van OnePlus

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.