Ocean lanceert grootste digitale scherm in Emmen

Ocean lanceert grootste digitale scherm in Emmen

In opdracht van de gemeente Emmen heeft Ocean Outdoor sinds 2016 het scherm op het Raadhuisplein geëxploiteerd. Onlangs is de samenwerkingsovereenkomst verlengd met een upgrade. Het oude scherm is volledig vervangen door een interactief scherm, The Royal @ Emmen.

Dit scherm, met alle interactieve features, is geïnstalleerd op de gevel van het Atlas Theater en naast de entree van Wildlands. Met een oppervlak van 90 vierkante meter is dit het grootste digitale scherm in het City netwerk van Ocean.

Het scherm kreeg voor het eerst nationale aandacht in 2016 toen het officieel werd ingehuldigd door Zijne Majesteit de Koning tijdens zijn bezoek aan Emmen in het kader van Koningsdag. Nu, tijdens het meest recente bezoek van de koning aan Emmen voor Koningsdag 2024, heeft het scherm opnieuw een prominente rol gespeeld in de festiviteiten, waarmee het zijn status als een centraal kenmerk van het stadslandschap bevestigt.

Dit scherm zal dienen als een communicatieplatform voor evenementen, culturele aankondigingen en gemeentelijke informatie, waardoor het Raadhuisplein in Emmen nog meer tot leven komt met de kracht van moderne technologie.

www.oceanoutdoor.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[MasterBabbels] Kees Wilbrink (Ocean): OOH is zichzelf aan het herontdekken

18-07-2024 | 11:03:00
Out of Home Masters maakt een serie interviews met bepalende spelers in ons vak. Vandaag spreken we Kees Wilbrink, commercieel directeur bij Ocean Outdoor. 

Ocean Outdoor steunt IFAW bij het beschermen van de oceaan

07-06-2024 | 13:03:00
World Ocean Day vindt elk jaar op 8 juni plaats en vraagt aandacht voor het belang van een gezonde oceaan met een grote biodiversiteit

Samsung lanceert (D)OOH TikTok-activatiecampagne

11-04-2024 | 08:59:00
van schermen in treinstations en winkelcentra tot aan enorme billboards in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen.

Inzendingen Digital Creative Competition van Ocean Outdoor geopend

26-03-2024 | 09:02:00
Ocean Outdoor lanceert opnieuw haar jaarlijkse Digital Creative Competition en rolt deze gelijktijdig uit in de andere Ocean landen

JIC BRO lanceert buitenreclame bereiksonderzoek BRO Next

21-03-2024 | 06:45:00
Het joint industry committee BRO heeft onder de naam BRO Next een vernieuwd buitenreclame bereiksonderzoek gelanceerd onder de naam BRO Next

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.