OrangeValley gaat samenwerken met Digital Heroes

OrangeValley gaat samenwerken met Digital Heroes

De datagedreven digital marketingorganisatie OrangeValley gaat een strategische samenwerking aan met Digital Heroes. Daarmee wil OrangeValley zijn mogelijkheden op het gebied van digital advertising nog verder optimaliseren en zijn klanten uitgebreidere, effectievere oplossingen bieden.

De samenwerking is mede een gevolg van het wegvallen van third-party cookies en Europese reglgeving. Daarbij is het gebruik van first-party data en geavanceerde technologie om gepersonaliseerde, effectieve campagnes voor klanten te leveren is hiervoor essentieel. Digital Heroes is als speler in de digitale advertentie-industrie en mediacampagnes met geavanceerde data-analyses, daarmee actief.

Ortwin Verreck, Managing CEO OrangeValley Group: “Wij zijn erg blij met de strategische samenwerking met Digital Heroes. Dit is een mijlpaal in onze groei en ambitie om onze klanten de allerbeste digitale diensten en oplossingen te bieden. In een digitale wereld waarin steeds meer automatisering plaatsvindt wordt het belangrijker om te investeren in merkmarketing. Het onderscheidend vermogen van een merk, de customer experience, ook nadat een aankoop is voltooid wordt belangrijker. Dat is voor ons een reden om naast onze krachtige aanpak voor performance marketing te investeren in meer kennis in merkmarketing, brand campagnes en digitale kanalen zoals digital out of home en addressable tv.

Daarnaast heeft Digital Heroes behoorlijk wat kennis en ervaring op het gebied van marketing automation. Met de cookieless wereld in het vooruitzicht en de verschuiving van outbound- naar inbound marketing wordt 1st party data steeds belangrijker. Middels deze samenwerking hebben we nu nog meer kennis in huis om klanten te helpen duurzame en effectieve campagnes te ontwikkelen.”

Rody van Vierssen, Directeur Digital Heroes: “Digital Heroes is al ruim 15 jaar actief in digital advertising. Het vakgebied is altijd in beweging geweest, maar de ontwikkelingen gaan nu wel erg hard. Het wordt steeds belangrijker om een goede data- en technische infrastructuur te hebben om relevante mediastrategie te ontwikkelen. Juist die kennis van OrangeValley op het snijvlak van marketing, data en techniek maakt dat er nog uitgebreidere oplossingen voorhanden zijn om campagnes naar een hoger niveau te tillen”.

Beide bedrijven blijven naast de exclusieve samenwerking overigens ook los van elkaar operationeel.

www.orangevalley.nl

www.digitalheroes.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.