Perry Sport kiest voor Merkle na pitch

Perry Sport kiest voor Merkle na pitch

Perry Sport heeft Merkle Nederland geselecteerd na een pitch om haar positie als omnichannel sport retailer nog verder te verstevigen door middel van digital marketing. Merkle Nederland is onderdeel van Dentsu Aegis Network. Oorspronkelijk was het de bedoeling campagnes te doen in het kader van de sportzomer 2020, maar met het teloor gaan van de sportzomer 2020 door de coronacrisis is besloten dit anders in te steken. De samenwerking is op 1 juli 2020 van start gegaan waarbij beide partijen de intentie hebben een langdurige samenwerking aan te gaan. 
 
Begin 2020 is Perry Sport gestart met het implementeren van haar aangescherpte merkpositionering in haar winkels en webshop. De samenwerking met Merkle wordt start met een brand campagne om de positionering en het merkverhaal uit te rollen en over te brengen naar de doelgroep. De eerste campagne zal alleen online via onder meer social media te zien zijn. 

Bote Galema, Sales & Marketing Director van Perry Sport: “Met Merkle kiezen we voor een partner die ons helpt om onze online branding en omnichannel performance te vergroten. Merkle adviseert ons bij het kiezen van de juiste middelen en mediamix voor onze diverse marketingcampagnes, waarbij we direct de link maken naar onze webshop en 36 fysieke winkels.” Willem-Jan van Amerongen, Digital Strategy Consultant bij Merkle Nederland: “Perry Sport is een echte omnichannel retailer met prachtige fysieke winkels en een goede webshop. We starten onze samenwerking met een branding campagne om het nieuwe merkverhaal over te brengen. Tegelijkertijd gaan we aan de slag met het verbeteren van de always-on performance en de omnichannel strategie. Met datagedreven digitale campagnes gaan we zowel de webshop als de fysieke winkels laten floreren en kunnen we door het koppelen van offline- en online databronnen het koopgedrag van consumenten nog beter begrijpen en voorspellen.”

www.perrysport.nl
www.merkleinc.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.