[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Martijn Brons en Roos Zegers

[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Martijn Brons en Roos Zegers

Tijdens ADNIGHT 2022 opende &.media group de deuren. Op deze feestelijke avond werden in samenwerking met Marketing Report drie ramvol bezochte sessies georganiseerd over het vak. Elk van deze sessies is verwerkt in een podcast.

In deze aflevering gaat Peter Wybenga in gesprek met Roos Zegers, Senior Advisor Brand PR & Media bij Heineken en Martijn Brons, Strategy Director bij &.agency. Ze geven tips over hoe je influencers het beste kunt inzetten voor jouw merk en delen hoe een groot en succesvol merk als  Birra Moretti dit heeft toegepast.

Martijn Brons: "Wij zijn een digital story telling agency. Wij beginnen altijd bij het merkverhaal; wat maakt het merk uniek? Dan gaan we kijken naar de doelgroepen. Niet alleen naar de demographics maar ook: hoe ziet het leven van de doelgroepen eruit? Daarop ontwikkelen wij een strategie. Welk verhaal willen we vertellen, hoe brengen we de boodschap over..."

Roos Zegers: "Wij wilden graag een lange termijn influencer-strategie gaan opzetten voor ons merk Birra Moretti. Voorheen ging het er bij influencer marketing vooral om dat het er leuk uitzag, &.agency is een bedrijf dat resultaten daadwerkelijk kan onderbouwen met relevante data..."

Luister deze boeiende podcast hier:

www.and-media.group
www.and-agency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.