Marketing Report
Q-escape room gestart met Mattie, Domien, Kai en Bram nieuws

Q-escape room gestart met Mattie, Domien, Kai en Bram

Mattie Valk, Domien Verschuuren, Kai Merckx en Bram Krikke zijn opgesloten in de grootste Q-escape room tot nu toe. De vierde editie van de radiomarathon speelt zich af in het epicentrum van de belangrijkste persoon rondom kerst, het hoofdkwartier van de Kerstman.

De vier dj's moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen. Dit doen ze door het kraken van de muzikale code, waarbij de hulp van luisteraars onmisbaar is.

Een dag, een week of misschien wel tot na kerst. Vorig jaar wisten de dj’s zich pas na bijna 6 dagen te bevrijden. De enige manier om te ontsnappen is het raden van de juiste titel en artiest, de oplossing van de muzikale code.

Live radio

In de Q-escape room bevinden zich allerlei puzzels die de dj’s dichter bij de oplossing brengen. Elke dag tussen 06:00 uur en 20:00 uur wordt er live radio gemaakt vanuit de Q-escape room. Mattie, Domien, Kai en Bram verblijven continu in de escape room, ze eten en slapen er dus ook.  

Met de Q-escape room bouwt Qmusic in de kerstperiode aan een spannende traditie waarbij alle luisteraars mee kunnen puzzelen. Dat deden zij tijdens de eerdere edities dan ook massaal. Vorig jaar kwamen er dagelijks meer dan 10.000 berichten binnen en het aantal bezoekers op de website en in de app steeg explosief

Foto: Qmusic

www.qmusic.nl

www.dpgmedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.