Marketing Report
Rens Verweij wordt Head of Strategy Dept

Rens Verweij wordt Head of Strategy Dept

Rens Verweij is per 1 april 2019 aangesteld als Head of Strategy bij Dept.Rens Verweij is nu nog Head of Innovation van VIRTUE, het in-house creatieve bureau van VICE.  

Met de komst van Rens Verweij haalt Dept strategische, creatieve versterking in huis met ervaring op het werken voor (inter)nationale topmerken als Nike, Albert Heijn en booking.com. Rens Verweij wordt een belangrijke schakel in bestaande klantteams zoals bol.com maar gaat ook een rol spelen in het toevoegen van nieuwe merken aan het Dept klantportfolio.
 
Dimi Albers, CEO van Dept: "Rens heeft in de afgelopen jaren laten zien dat hij in staat is  vooruitstrevende campagnes in Nederland én daarbuiten te ontwikkelen. Als lead agency voor een groeiend portfolio aan merken zoals bol.com, Chocomel en Univé, is het aantrekken van een topstrateeg als Rens iets waar we erg blij van worden. We kijken ernaar uit om samen met hem de toekomst van onze klanten en van Dept verder vorm te geven!"
 
Rens Verweij: "Met Dept ga ik zonder twijfel een nieuw en bijzonder avontuur tegemoet. De mix van creativiteit, technologie en data onder één dak maakt dat we de industrie een nieuwe richting op kunnen sturen, en die energie voel je. Ik ben onwijs dankbaar voor de afgelopen jaren bij VICE en VIRTUE en ik kan niet wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen."

www.deptagency.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.