Samsung TV Plus breidt zenderpakket uit

Samsung TV Plus breidt zenderpakket uit

Gratis streamingsdienst Samsung TV Plus breidt in samenwerking met zenderinrichter en -beheerder Your Channels en Studio 100 haar FAST-zenderpakket uit met drie kanalen.

Deze kanalen bieden, met content van Studio 100 en njam!, meer variëteit en lokale content in het programma-aanbod. Hiermee wordt voorzien in de kijkbehoefte van Nederlandse huishoudens. Het kinder- en culinaire aanbod op Samsung TV Plus wordt hiermee vergroot. Proef njam! is sinds eind juli beschikbaar en de Studio 100-kanalen zijn vanaf half september te bewonderen.

Drie extra kanalen

De nieuwe kanalen op Samsung TV Plus richten zich op kinderen en kookliefhebbers. De programmering is ingericht rondom de programma’s van Studio 100. Het kanaal Studio 100 TV vertoont een selectie Studio 100 series, films en shows van onder meer K3, Piet Piraat en Kabouter Plop. Waarbij op het kanaal Studio 100 Hitsde gehele dag Studio 100 hits en clips te beluisteren én bekijken zijn, al dan niet in een karaoke versie. De zender Proef njam! biedt een antwoord op de vraag wat eten we vandaag, en dit zowel voor iedereen die op zoek is naar dagelijkse kookinspiratie als voor de hobbykok of topchef die graag iets gastronomischer aan de slag gaat. 

Andrea Schumacher, Country Lead BENELUX Samsung TV Plus bij Samsung Electronics: "Wij vinden het belangrijk onze kijkers hoogwaardige, lokale content te bieden – gratis en zonder abonnement op elke Samsung Smart TV. Met meer dan 100 kanalen en talloze uren VOD biedt Samsung TV Plus het volledige tv-aanbod voor het hele gezin. In Your Channels en Studio 100 hebben wij de geschikte partners gevonden om kinderen en volwassenen in Nederland nog meer kijkplezier te laten beleven."

Piero Cavaliere, Director Content Distribution & Partnerships bij Studio 100: "Voor Studio 100 is het belangrijk dat we zijn waar onze fans zich bevinden. Dit geldt zowel voor onze kindercontent, als voor onze culinaire zender njam!. Daarbij volgen wij marktontwikkelingen op de voet. We zijn dan ook heel enthousiast over onze eerste stappen op FAST channels. Deze zenders zijn niet zomaar een copy-paste van de bestaande zenders, maar digitale kanalen op maat van het Samsung TV Plus platform. Daarmee vormen deze kanalen de perfect aanvulling op ons bestaande aanbod via de klassieke tv-distributie."

Jefta Lentz, CEO bij Your Channels: "Bij Your Channels geloven we in een premium ervaring. Wij ontzorgen daarom traditionele uitzenders en streamingsdiensten bij de positionering, programmering en het vinden van partners voor de juiste content. Wij zijn trots op het vertrouwen van Samsung TV Plus en Studio 100 om deze drie kanalen te creëren om zo series als K3 en Jabaloe via een digitale streamingsdienst de Nederlandse huiskamers in te zenden."

www.studio100.com

www.yourchannels.eu

www.samsung.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

RTL Nieuws werkt aan een dagelijkse Videoland-editie

13-07-2024 | 17:44:43
RTL Nieuws werkt aan een dagelijkse editie van zijn journaal ten behoeve van Videoland. Inmiddels worden daartoe pilots gemaalt. De bedoeling is dat deze eind 2024 gelanceerd zal worden voor de Videoland-abonnees

Paramount overgenomen door familie Ellison en RedBird Capital Partners; familie Redstone verkoopt

08-07-2024 | 18:13:00
Paramount Global wordt overgenomen door de familie Ellison en RedBird Capital Partners. Dit is de voorlopige conclusie na een lange tijd van onzekerheid voor Paramount nadat bleek dat Shari Redstone besloot haar belangen te verkopen

[Interview] Carla der Kinderen (Ad Alliance/RTL Nederland): Het doel is de leidende partij te zijn in het SAVOD-domein

05-07-2024 | 00:02:00
Carla der Kinderen is Director Marketing, Intelligence & Operations bij Ad Alliance (RTL Nederland). We spreken haar over onder meer de ontwikkelingen op het vlak van SAVOD bij Ad Alliance

Ton Rozestraten (Ad Alliance) maakt gehakt van NMO in Cannes - inmiddels weer full commitment

04-07-2024 | 23:51:00
Ton Rozestraten heeft zich namens Ad Alliance (Nederland) tijdens een door (het internationale) RTL Ad Alliance georganiseerd evenement op het zogeheten RTL Beach in Cannes met zeer harde woorden uitgesproken tegen het beleid van het NMO (Nationaal Media Onderzoek) en dreigde desnoods (met Screenforce) uit NMO stappen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.